ΚεντρικήΟμορφιά

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

21/01/2024

Μαλλιά υγιή σημαίνει μαλλιά γερά και λαμπερά. Από τη φύση τους όταν γεννιόμαστε αυτά είναι έτσι, όμως όταν μεγαλώνουμε και αρχίζουμε να αλλάζουμε την εικόνα τους επιλέγοντας τεχνικές όπως η βαφή και σε συνδυασμό με τους εξωτερικούς παράγοντες που επιβαρύνουν την τρίχα (βλέπε για παράδειγμα ρύποι), τα μαλλιά παύουν να είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει και όπως τα ονειρευόμαστε. 

Λυσεις φυσικά υπάρχουν και αυτές έχουν να κάνουν τόσο με τη διατροφή μας όσο και με την περιποίηση τους. Ένα από τα μυστικά για να επαναφέρεις τη λάμψη της τρίχας είναι η εφαρμογή θερμοπροστατευρικού προϊόντος πριν από το χτένισμα σου. 

Τα εργαλεία styling με θερμότητα έχουν την τάση να φθείρουν την τρίχα μακροπρόθεσμα και έτσι τα μαλλιά φαίνονται συχνά θαμπά και άτονα. Για να προλάβεις αυτό το πρόβλημα, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν χρησιμοποιήσεις την πρέσα ή το εργαλείο για μπούκλες. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι ενισχύεις την άμυνα της τρίχας απέναντι στη θερμότητα ενώ προσφέρεις ακαταμάχητη λαμψη που διαρκεί. 

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 24/11

xristiana

Αργυρούπολη: Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana