ΖώδιαΚεντρική

Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (6/1)

Σήμερα, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και δίνει στα ζώδια μεθοδικότητα στις πράξεις και έντονη διαίσθηση.

Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό, την καχυποψία και την μυστικοπάθεια. Κίνδυνος για υπερβολές, καθώς κάποιοι υπερεκτιμούν τις ικανότητες τους. Καινούργιες ελκυστικές γνωριμίες, κτητικές συμπεριφορές προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις.

Κριός

Επιτέλους, μπορείς να διασκεδάσεις και απολαύσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένη παρέα. Πρωταγωνιστείς και επιβάλλεις τα θέλω σου. Ωστόσο απόφυγε τις υπερβολές γιατί προκαλούν αρνητικά συναισθήματα σε συναδέλφους και ανωτέρους.

Ταύρος

Ασχολήσου με ζητήματα της οικογένειας καθώς το απόγευμα υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν. Συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα και διαφωνίες με τους ανωτέρους σου.

Δίδυμος

Τώρα, μπορείς να αντιμετωπίσεις ό,τι ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση προβλημάτων, προσωπικών και επαγγελματικών.

Καρκίνος

Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Απόφυγε τις ανασφάλειες γιατι προκαλούν υπερένταση με άτομα που έχεις συναλλαγές. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου καθώς σε οδηγούν σε σωστές επιχειρηματικές συμφωνίες.

Λέων

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου ρίχνουν την διάθεση. Το απόγευμα δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου με κοντινά σου πρόσωπα, τα οποία επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Διαχειρίσου την ένταση που υπάρχει στην δουλειά καθώς το άγχος σε οδηγεί σε λάθος επιλογές.

Παρθένος

Δείξε την απαιτούμενη προσοχή στα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε στηρίζουν. Η καλή σου διάθεση, σε οδηγεί σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις που σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση. Σήμερα, παίρνεις αποφάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ζυγός

Κατακτάς τα πρόσωπα που θα συνεργαστείς με την προσωπικότητα και την άνεση που δείχνεις. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό κλείνεις εμπορικές συμφωνίες. Πολλές οι προτάσεις και για διασκέδαση με την αγαπημενη σου παρέα.

Σκορπιός

Σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Επιδεικνύεις εργατικότητα και πετυχαίνεις το καλύτερο δυνατό.

Τοξότης

Αξιοποιείς ευκαιρίες που έχουν σχέση με το εμπόριο. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργούν νευρικότητα. Θα έρθεις πιο κοντά με στενούς φίλους και θα εκφράσεις τους προβληματισμούς σου καθώς η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σένα.

Αιγόκερως

Η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει δημιουργεί εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Αξιοποιείς ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο και σχεδιάζεις τα μελλοντικά προγράμματα. Ασχολήσου με θέματα που σε απασχολούν.

Υδροχόος

Ζητάς συμβουλές για πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν από το κοντινό περιβάλλον. Διαπιστώνεις τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες. Ο δυναμισμός σου, δίνει λύσεις ενώ θέτεις όρια στους συνεργάτες σου.

Ιχθύς

Οι σχέσεις με το συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν. Συγκράτησε την ένταση και δείξε ωριμότητα. Δυνατότητες εξέλιξης και ευκαιρίες από το εξωτερικό.

Πηγή: https://www.instyle.gr

Related posts

Στον Βόλο Το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου Και Παρηγορικής Φροντίδας

xristiana

Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης το 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής

xristiana

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στο Μετρό Συντάγματος

xristiana