ΚεντρικήΚοινωνικά

Σφίξε τη γροθιά σου για τη ΖΩΗ!

5/1/2024

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης, με σύνθημα «Σφίξε τη γροθιά σου για τη ζωή», ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης σε εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, κτήριο “Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη” (Λεωφ. Περικλέους 55) και ώρες 09:30-13:30.

Η δωρεά αίματος είναι πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, αφού μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, ανώδυνα και ακίνδυνα, οι εθελοντές προσφέρουν δύναμη και ελπίδα στον συνάνθρωπό τους που το έχει ανάγκη, αποκομίζοντας πολλά οφέλη και για τη δική τους υγεία.

Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, το οποίο δεν παράγεται αλλά ούτε αντικαθίσταται, παρά μόνο χαρίζεται.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Σαρώνουν ιώσεις, γρίπη και κορωνοϊός: Γεμάτα τα παιδιατρικά νοσοκομεία – Τι πρέπει να προσέχουμε

xristiana

To Botox φεύγει… το Daxxify έρχεται; Ποιές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται ολοταχώς στον πλανήτη της αισθητικής ιατρικής;

xristiana

Καλοκαιρινές Περιπέτειες στο ΙΜΜΑ! Καλοκαιρινά Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά

xristiana