ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (29/01): Ένα πέπλο πλανάται – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (29/01) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο της Παρθένου οπότε ένα είδος επείγουσας ανάγκης «να ολοκληρωθούν πράγματα» θα είναι παρούσα. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά αλλά βρισκόμενη απέναντι από τον Ποσειδώνα θα πρέπει να σταθείτε σε απόλυτα αντικειμενικά δεδομένα γιατί ένα πέπλο πλανάται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ανάγκη να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά σήμερα θα είναι έντονη ωστόσο δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, επιθυμίες έχουν έρθει στην επιφάνεια προς υλοποίηση αλλά δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για οποιαδήποτε δράση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ενδέχεται τις τελευταίες ημέρες να έχετε μπει σε διάφορες σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα και η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, αυτές τις ημέρες ενδέχεται να έχετε μπει σε κάποιο δίλλημα ή συγκεκριμένοι τομείς της ζωής σας να σας απασχολούν έντονα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν ή που θα νιώσετε πιο ήσυχη/ος αν τακτοποιηθούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια εμπόδια ή να έχετε τόσες πολλές σκέψεις στο κεφάλι σας που να είναι δύσκολο να τις ταξινομήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως η ανανέωση είναι έντονη ανάγκη σασς αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, είναι πολύ εύκολο για εσάς εκ φύσεως να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να μην δώσετε πολλή ενέργεια σε ότι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί βοηθητικά για εσάς ωστόσο απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί μια τάση σύγχυσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις αυτές τις ημέρες μπορεί να σας δημιουργούν ερωτήματα και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη του κουβαριού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλύτερα να μείνετε στα «ρηχά» και να δώσετε χώρο σε ότι προκύπτει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Κακοκαιρία: Πώς θα εξελιχθεί έως και την Τρίτη

xristiana

Πώς θα βελτιώσουμε τη διατροφή μας το 2022;

xristiana

Δήμος Καλαμαριάς: Ομαλή Μετάβαση Από Το Νηπιαγωγείο Στο Δημοτικό

xristiana