ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (07/01)

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι το βράδυ υπενθυμίζοντάς σας ότι είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες για να είστε υγιής κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οικονομικά ζητήματα και θέματα τα οποία σχετίζονται με τις αξίες γενικότερα θα πρέπει να τα αποφύγετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να μην μπορέσετε να γίνετε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή ημέρα έχει αντικειμενικές δυσκολίες οπότε κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα κάτι που πρέπει να το έχετε κατά νου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα μέσα από τα οποία θα νιώσετε χαρά είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, θέματα εργασίας ενδέχεται να μην είναι πολύ εύκολο να τα διαχειριστείτε γιαυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλη τη μαεστρία και τη γοητεία σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά ζητήματα μπορεί να πάρουν ενέργεια και χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, μέχρι το βράδυ ενδέχεται να είστε σε μια κατάσταση η οποία θα είναι κάπως μπερδεμένη με την έννοια πως πολλές σκέψεις μπορεί να χρειάζονται ταξινόμηση πριν μπείτε στη διαδικασία να τις οργανώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει θα κινεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ημέρα σαν τη σημερινή κατανοείτε (για ακόμη μια φορά) πως είναι ανώφελο να προσπαθείτε για κάτι το οποίο βλέπετε πως δεν αλλάζει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, το μυαλό σας ταξιδεύει τις τελευταίες ημέρες σε άλλη γη και άλλους τόπους, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για την ψυχική σας ισορροπία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Άκαρπη η αναζήτηση εξωγήινων πολιτισμών στο κέντρο του γαλαξία μας

xristiana

Θ. Πλεύρης: Μπορεί να πάμε σε ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία

xristiana

15η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού

xristiana