ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαβαλκανικό Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

4/1/2024

Tο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. διοργανώνει το πρώτο Διαβαλκανικό Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία στις 4 Μαρτίου 2024, στο Ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για τα υφιστάμενα συστήματα και τις προοπτικές της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ) στις χώρες των Βαλκανίων καθώς και η προώθηση συνεργασιών και κοινών δράσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Εκπρόσωποι από τις χώρες αυτές θα παρουσιάσουν το υφιστάμενο στη χώρα τους σύστημα ΥΑΕ, συμπεριλαμβανομένων των θεσμών και της νομοθεσίας καθώς και τη γενικότερη κατάσταση και προοπτικές. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους σε θέματα ΥΑΕ.

Επίσης, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες θα αναδείξουν θέματα ΥΑΕ υψηλής προτεραιότητας που ενδείκνυνται για συνεργασίες και κοινές δράσεις στην περιοχή.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται ενεργά με τη διαχείριση των θεμάτων υγείας και ασφάλειας της εργασίας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τις προκλήσεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της εργασίας στις χώρες των Βαλκανίων.

Related posts

Φυσικό αέριο: Το έργο των €33 εκατ. που βάζει τέλος στην ενεργειακή απομόνωση της Ηπείρου

xristiana

Δράση Ευαισθητοποίησης Και Προσφοράς Από Τους Νέους Της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης – Εκδήλωση Για Την Παγκόσμια Ημέρα Σεφ

xristiana

Κυριακή της Τυρινής

xristiana