ΖώδιαΚεντρική

Άρης στον Αιγόκερω: Για αυτά τα 3 ζώδια, σήμερα υπάρχει ελπίδα

Η σημερινή μέρα, είναι μία μέρα ενδιαφέρουσα και, αν κάτι μπορείς να πεις με σιγουριά, είναι πως θα έχει τις προκλήσεις της.

Σήμερα, ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και η ανάγκη για δράση, η πειθαρχία, το αίσθημα ευθύνης και η φιλοδοξία σου, συναντιούνται. Θα είσαι έτοιμος για καβγά και δεν θα έχεις καμία διάθεση να δεχτείς αρνητική κριτική για τίποτα -ακόμη κι αν (αν, είπαμε) σου αξίζει.

Αυτό, ναι, είναι περίεργο και μόνο που το διαβάζεις. Για 3 ζώδια, όμως, θα βγει είναι εύκολο και, απ΄ό,τι φαίνεται, κανένα αστρολογικό φαινόμενο δεν πρόκειται να τα επηρεάσει. Για τους παρακάτω, θα είναι μία καλή μέρα και κάπως τους ζηλεύουμε.

Κριός

Κριέ, ετοιμάσου. Ξυπνάς και νιώθεις ότι ο κόσμος σου ανήκει και πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις τον θρόνο σου σε αυτόν -και θα το κάνεις. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισθάνεσαι πως τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, αρνείσαι να συμβιβαστείς και, για κάποιον λόγο, 4 Ιανουαρίου, έχεις όρεξη για δουλειά.

Δίδυμος

Μπορεί να νομίζεις ότι αυτή η μέρα είναι δύσκολη, αλλά θα είναι κυρίως επειδή εσύ θα τη δυσκολέψεις με το περίεργο attitude σου. Δεν θα αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να απαντήσεις σε οποιονδήποτε τολμήσει να σκεφτεί να σε αμφισβητήσει. Όπως ο Κριός, έτσι κι εσύ, σήμερα έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Τοξότης

Σήμερα, 4 Ιανουαρίου, Τοξότη, θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, και κάνεις συχνά: Να μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Θα κάνεις ό,τι θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις, και σε όποιον αρέσει. Άλλωστε, δεν είσαι ομαδικός παίκτης και το γνωρίζουμε. Θα δράσεις μόνος, όπως νομίζεις, και θα βγεις κερδισμένος.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Μίκης Θεοδωράκης

xristiana

Η ρίζα που προλαμβάνει και βοηθά στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων

xristiana

Καστορέλαιο: Βοηθάει όντως με τους μαύρους κύκλους;

xristiana