26/01/2024
Υλικά
1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
1 κ.σ. ρίγανη
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
4 φλ. φρέσκο σπανάκι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,
Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.
Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.