ΚεντρικήΥγεία

Η θρεπτική αξία του χουρμά και ιδέες για λαχταριστά σνακ

23/11/2023

Ένα νόστιμο υποκατάστατο της ζάχαρης.

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες υγιεινές γλυκές συνταγές περιλαμβάνουν στα υλικά τους χουρμάδες ως υποκατάστατο της ζάχαρης. Ο χουρμάς είναι ένας καρπός που καλλιεργείται κυρίως σε τροπικές περιοχές της γης. Στις δυτικές χώρες οι περισσότεροι χουρμάδες πωλούνται αποξηραμένοι. Ο λόγος που έχουν γίνει τόσο διάσημοι είναι η γλυκιά τους γεύση σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, τα ποικίλα οφέλη τους και οι πολλές τους χρήσεις.

Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κοτόπουλο αρωματισμένο με σκόρδο στην κατσαρόλα

xristiana

Οι αιχμάλωτες τίγρεις στις ΗΠΑ περισσότερες από όσες απομένουν στη φύση

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana