ΚεντρικήΚοινωνικά

Παράταση εγγραφών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

4/1/2022

Παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, στις 11:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στα Προγράμματα Σπουδών και σε Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 2 Προπτυχιακά1 Ειδικό Πρόγραμμα22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 237 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, με έναρξη σπουδών τον Μάρτιο του 2022.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες. Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης. 

Οι επιλαχόντες θα ενημερώνονται με σχετικό μήνυμα κατά την επιτυχή υποβολή της αίτησης τους και τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022.

  1. Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
  2. Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.
  3. Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ
  4. Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, επικοινωνήστε καλώντας το 2610 – 367600 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο: info@eap.gr

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία στο Περιστέρι

xristiana

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο η ρύθμιση για την εκτός σχεδίου δόμηση – Τι προβλέπει

xristiana

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων» Από Το ΕΚΠΑ

xristiana