ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου για να δείχνεις νεότερη

4/1/2022

Πόσες φορές έχεις ακούσει την έκφραση ‘αυτό το κούρεμα σε μεγαλώνει!’ ή ‘μήπως να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου για να ανανεώσεις την εικόνα σου!’;

Μην κακίζεις αυτόν που σου το είπε αλλά σκέψου το γιατί το είπε και αν όντως υπάρχουν χτενίσματα και κουρέματα που ”κρύβουν” χρόνια.

Στο πρώτο σκέλος δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε, γιατί δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να ξέρουμε τι επιλογές έχεις κάνει, στο δεύτερο όμως, μπορούμε και μάλιστα θα σου το αποδείξουμε παρακάτω, που θα σου δώσουμε εξτρά ιδέες καθώς και χρήσιμες συμβουλές από τις οποίες βλέπεις τι ταιριάζει σε εσένα και πράττεις αναλόγως.

Κουρέματα για να δείχνεις νεότερη

Modern bob

Γενικά, τα κοντά μαλλιά βοηθούν στο να δείχνεις και πιο χαλαρή και cool αλλά και πιο ανανεωμένη και νέα. Ειδικά αν επιλέξεις ένα bob με updated χαρακτήρα, το οποίο μάλιστα στυλιζάρεις με ένα χοντρό ψαλίδι για μπούκλες, τότε έχεις σίγουρα κερδίσει το στοίχημα.

https://www.instagram.com/p/CX19CFvPoVg/?utm_source=ig_embed

Φιλαριστό

Ένα κούρεμα με έντονες μύτες χαρίζει τσαχπινιά και αέρα ενώ ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Φρόντισε να αφήνεις τα τουφάκια σου ανέμελα να ακουμπούν το πρόσωπό σου, καλύπτοντας ίσως διακριτικά και το μέτωπό σου αν θέλεις να καμουφλάρεις τις πρώτες σου ρυτίδες.

https://www.instagram.com/p/CXenqdTv52Q/?utm_source=ig_embed

Μακριά με γαλλικές αφέλειες

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν το μήκος των μαλλιών τους, τότε δεν έχεις παρά να δώσεις μία φρέσκια πνοή στην εικόνα σου υιοθετώντας ένα από τα πιο hot trends εδώ και πολλά χρόνια.

Οι προερχόμενες από την Γαλλία αφέλειες-κουρτινάκια δίνουν cool διάθεση και σίγουρα αλλάζουν την όψη σου αλλά όχι δραματικά (ναι, ξέρουμε πώς είναι να μην τολμάς να αλλάζει τα μαλλιά σου και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα).

https://www.instagram.com/p/CRvh8sYq6wn/?utm_source=ig_embed

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Δωρεάν Rapid Tests Για Όλους

xristiana

Πέντε συμβουλές ομορφιάς για τους έγχρωμους φακούς επαφής

xristiana

Πανελλήνιες 2023: Οι 8 αρχές διατροφής για τους υποψηφίους

xristiana