ΚεντρικήΟμορφιά

Βottleneck bangs: Αυτό είναι το trend στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2022

4/1/2022

Οι αφέλειες είναι ένα trend που δε θα σταματήσει ποτέ να είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια και με τις άπειρες παραλλαγές τους, έχoυν καταφέρει να δημιουργούν και να εδραιώνουν τάσεις που μάλιστα γίνονται viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αυτό θα δούμε να γίνεται και τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα μιλάμε για τις bottleneck bangs ή αλλιώς τις αφέλειες που μοιάζουν με τον λαιμό ενός μπουκαλιού.

Όπως είδαμε ήδη στο TikTok, γιατί από το όνομα τους και μόνο δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσαν όντως να είναι, οι συγκεκριμένες αφέλειες ξεκινούν με ελάχιστο όγκο στις ρίζες και με λείο φινίρισμα καταλήγοντας κοντά στα μάτια να ανοίγουν και να αποκτούν ένα πιο φουσκωτό χαρακτήρα.

Έτσι, λοιπόν, όπως το μπουκάλι ξεκινάει να είναι στενό και να ανοίγει, έτσι και αυτές που αγκαλιάζουν το πρόσωπο με ιδιαίτερο όγκο ενώ ξεκινούν με πιο ήσυχο προφίλ.

Με ανάλογο look έχουμε ήδη δει την Margot Robbie και την Dakota Jonshon ωστόσο αν αναζητήσεις θα βρεις ελάχιστες αναρτήσεις με το νέο trend, άρα μήπως να το τολμήσεις και να γίνεις εσύ viral;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Λονδίνο: Προειδοποίηση για πολλές ημέρες με 45 βαθμούς Κελσίου στο άμεσο μέλλον

xristiana

Εκτός εργασίας τα ΑμεΑ: Στην Ελλάδα εργάζεται μόλις το 32,7% – Η χειρότερη θέση στην Ευρώπη

xristiana

«Τι τρέχει με τον Αϊ- Βασίλη»: Διαδραστική αφήγηση

xristiana