ΚεντρικήΜαγειρική

Πεντανόστιμη φέτα στον φούρνο με μέλι και σουσάμι

29/10/2023

Υλικά

4 κομμάτια φέτα, πάχος περίπου 1 εκατοστού

4 φύλλα κρούστας

Φρέσκο ​​θυμάρι και ρίγανη,

Σουσάμι

Λίγο αλεύρι

1 ασπράδι

Μέλι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πανάρουμε τη φέτα σε λίγο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο. Αλείφουμε με ελαιόλαδο το κάθε φύλλο και το διπλώνουμε στη μέση. Ακουμπάμε το κομμάτι φέτας σε κάθε φύλλο και αλείφουμε με το ασπράδι τις άκρες. Διπλώνουμε τα φύλλα πάνω στη φέτα και κλείνουμε σε πακέτο. Όμοια φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα με φέτα.

Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αλείφουμε την επιφάνεια με λάδι και ψήνουμε στους 190°C για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Σερβίρουμε με μέλι, σουσάμι και φρέσκο ​​θυμάρι και ρίγανη.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στη ΔΕΘ

xristiana

Γιατί πρέπει να εντάξεις τα λάδια προσώπου στην skincare routine σου!

xristiana

Καλαμάτα: 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Αμεα

xristiana