ΚεντρικήΠεριβάλλον

Καιρός: Έκτακτο δελτίο, επιδείνωση στα δυτικά με καταιγίδες, κεραυνούς 

26/10/2023

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ. Επιδεινώνεται πρόσκαιρα ο καιρός μέχρι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, μέχρι σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (26-10-2023).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

α. από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25-10-2023) προς Πέμπτη (26-10-2023) η περιοχή της Κέρκυρας-Παξών και η Ήπειρος.

β. από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (26-10-2023) η δυτική Στερεά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και από το μεσημέρι η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.  Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια και το Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς.

Related posts

Συνεχίζεται Η Συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας Στη ΧΑΝΘ Για Τους Σεισμόπληκτους Σε Τουρκία Και Συρία

xristiana

Συγκέντρωση Τροφίμων Μακράς Διάρκειας Και Ειδών Πρώτης Ανάγκης Για Τον Δοκιμαζόμενο Λαό Της Ουκρανίας

xristiana

Συναυλία κλασικής μουσικής στο πλαίσιο «Κυριακάτικα matinée»

xristiana