ΚεντρικήΟμορφιά

Skincare tips για το λαιμό και το ντεκολτέ

14/10/2023

Οι περισσότερες αμελούμε να περιποιηθούμε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ τόσο σχολαστικά όσο κάνουμε με το πρόσωπό μας. Η επιδερμίδα όμως σε αυτές τις περιοχές είναι πιο επιρρεπής στα σημάδια γήρανσης όπως οι σκούρες κηλίδες, η απώλεια ελαστικότητας και οι ρυτίδες. Όπως καταλαβαίνεις η φροντίδα της είναι εξίσου απαραίτητη.Καθαρισμός

Όπως στο πρόσωπο έτσι και στο λαιμό-ντεκολτέ το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι ο καθαρισμός καθώς αυτή η κίνηση θα απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ και υπολείμματα από προϊόντα. Καλό θα ήταν λοιπόν να εφαρμόζεις και σε αυτές στις περιοχές το προϊόν καθαρισμού με το οποίο πλένεις το πρόσωπό σου.

SerumΤα serums χάρη στα δραστικά τους συστατικά προλαμβάνουν τις ρυτίδες, την αφυδάτωση, τη χαλάρωση και τις σκούρες κηλίδες. Ρίξε μερικές σταγόνες από το serum και κάνε απαλό μασάζ και σε αυτές τις περιοχές

.ΕνυδάτωσηΗ σφριγηλότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας όσο περνούν τα χρόνια αρχίσει να χάνεται ιδιαίτερα από την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Επειδή σε αυτά τα σημεία υπάρχουν λιγότεροι σμηγματογόνοι αδένες σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις τη βαρύτητας και την απώλεια υγρασίας η χρήση ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη. Μπορείς να εφαρμόσεις την ίδια ενυδατική που βάζεις και στο πρόσωπό σου αλλά στην αγορά θα βρεις φόρμουλες εξειδικευμένες για τις συγκεκριμένες περιοχές.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Tι πρέπει να προσέχουμε στο κρύο – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 3/10

xristiana

Ο έρωτας γιορτάζει στη Γλυφάδα!

xristiana