ΚεντρικήΟμορφιά

Skincare: Τα toner pads είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση, δες πως θα τα φτιάξεις και εσύ!

6/10/2023

Ναι, τα toner pads είναι το νέο κορεάτικο skincare trend που προσφέρουν στην επιδερμίδα τόνωση, λάμψη ακόμα και απολέπιση! Είναι αυτά τα επιθέματα που χρησιμοποιούνται μετά τον καθαρισμό του προσώπου και μοιάζουν με τους δίσκους ντεμακιγιάζ. Είναι εμποτισμένα με ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα, όπως υαλουρονικό οξύ για να χαρίσουν αυτό το extra καλοκαιρινό boost και κυκλοφορούν σε βαζάκια έτοιμα στην αγορά!

Οι Κορεάτισσες τα χρησιμοποιούν και ως μάσκες αφήνοντάς τα για λίγα λεπτά στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθούν όλα τα συστατικά. Kαι όχι απλά ως ανάσα δροσιάς της επιδερμίδας!

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πρόσθετα οφέλη στο δέρμα, όπως απολέπιση, ενυδάτωση και εξισορρόπηση των επιπέδων pH του δέρματος.

Γιατί τα toner pads έχουν γίνει τόσο δημοφιλή;
#Ευκολία και οικονομία:
Είναι εμποτισμένα με τόνερ, εξαλείφοντας την ανάγκη να χύνετε τόνερ σε ένα βαμβάκι ή να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι.  Είναι κατάλληλα για τις γυναίκες που προτιμούν μια γρήγορη και πρακτική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.
#Απολέπιση:
Αρκετά toner pads περιέχουν ήπια απολεπιστικά συστατικά, όπως άλφα-υδροξυοξέα (AHAs) ή βήτα-υδροξυοξέα (BHAs). Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αποφράσσοντας τους πόρους και προάγουν την ανανέωση των κυττάρων, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πιο λείο και φωτεινότερο.
#Ενυδάτωση:
Περιέχουν συχνά ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη και είναι ωφέλιμα για άτομα με ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Για παράδειγμα, τα toner pads με έλαιο δέντρου τσαγιού είναι ευεργετικά για το δέρμα με τάση ακμής, ενώ τα επιθέματα που περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού παρέχουν πρόσθετη προστασία από την περιβαλλοντική βλάβη.

#Εξισορρόπηση pH:
Mπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του δέρματος, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Έχουν συνήθως ένα ελαφρώς όξινο pH, το οποίο βοηθά στην εξισορρόπηση του δέρματος μετά τον καθαρισμό και στην προετοιμασία του για επόμενα προϊόντα περιποίησης.
Και αφού σε έπεισα για τη δράση και τα οφέλη τους, είμαι σίγουρη θα τα αναζητήσεις, σε πληροφορώ πως μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου!

Σε ένα άδειο βαζάκι τοποθετείς τους δίσκους ντεμακιγιάζ, ρίχνεις το αγαπημένο σου τόνερ μέσα καθώς και καστορέλαιο και τα toner pads σου είναι έτοιμα για χρήση!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς θα προστατευτείτε από τον ήλιο όταν έχετε λεύκη και τι αντηλιακό είναι κατάλληλο για σας;

xristiana

Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη! Δωρεάν Διαδικτυακά Βιωματικά Εργαστήρια

xristiana

«Μίνι καρναβάλι για παιδιά και παραδοσιακό γλέντι»

xristiana