ΖώδιαΚεντρική

H αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει σημαντικά προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις

Γνωρίζουμε ήδη πως ο Οκτώβριος είναι ένας αρκετά ζόρικος μήνας, και θα συνεχίσει με δύσκολους ρυθμούς μέχρι το τέλος του. Από σήμερα, 10/10 έχουμε ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός, το οποίο αναμένεται να φέρει προβλήματα, ειδικά στα μεταβλητά ζώδια. Δηλαδή στους Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες.

Στην ουσία η αντίθεση αυτή μπλοκάρει το συναίσθημα, και ίσως νιώσουμε πως δεν βρίσκουμε την ανταπόκριση που ψάχνουμε σε μια σχέση. Παρά τις προσπάθειες μας, θα συναντήσουμε αδιέξοδες συζητήσεις, οι οποίες θα φέρουν με την σειρά τους επικριτικοί διάθεση, απαισιοδοξία και αρνητικά συναισθήματα.

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να μας διακατέχει η ανασφάλεια, και να επιλέξουμε αν απομακρυνθούμε από τον σύντροφο μας, αναζητώντας την μοναξιά. Πως επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια:

Δίδυμοι

Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να συγκρουστείτε με το σύντροφο ή με τα κοντινά σας πρόσωπα ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήματα σας. Μπορεί να θέλετε να έρθετε κοντά και να δείξετε συναίσθημα, αλλά το πιθανότερό είναι να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα ή αδιαφορία. Το κλίμα που θα επικρατήσει στις σχέσεις σας, πιθανώς να σας χαλάσει την ψυχολογία, και να θελήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αυτή η αντίθεση όμως έχει και κάτι θετικό. Σας καλεί να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν και να αφήσετε οριστικά πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν.

Παρθένοι

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως είναι η ώρα να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, και να προσέξετε την εμφάνιση σας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και δύσκολες ημέρες, όπως η σημερινή. Η αντίθεση με τον Κρόνο, έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να ρίξουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι είστε ανεπαρκείς ή ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ. Πολλοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα και να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά το μέλλον της σχέσης σας ή της επαγγελματικής σας ζωής.

Τοξότες

Το επόμενο διάστημα θα εστιάσετε στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας ή να νιώσετε ότι οι προσπάθειες και οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται, γεγονός που θα σας αποθαρρύνει και μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σας. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Δώστε την προσοχή σας και την ενέργεια σας, σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς, ωστόσο μη παραμελήσετε εντελώς και τις προσωπικές σχέσεις, γιατί μετά ενδεχομένως να ξεκινήσουν τα παράπονα.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Κορονοϊός: Πάνω από 120.000 τα εβδομαδιαία κρούσματα – 355 θάνατοι και 138 διασωληνωμένοι

xristiana

Ποιο φρούτο αυτής της εποχής είναι υπερτροφή για την επιδερμίδα

xristiana

Σκανδιναβικό περπάτημα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την άσκηση που προστατεύει από τη στεφανιαία νόσο

xristiana