ΚεντρικήΚοινωνικά

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Θερμαϊκού

18/10/2023

Μια συνδιοργάνωση του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ Δήμου Θερμαϊκού, της Θεατρικής Ομάδας «Φύρδην Μίγδην» Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Έφτασε η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου για το ερασιτεχνικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη! Το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού είναι γεγονός! Από τη Δευτέρα 23 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές από τις καλύτερες θεατρικές ομάδες της χώρας, με παραστάσεις υψηλού επιπέδου και για κάθε γούστο!

Δίστομο, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Αθήνα, Φιλιατρά και Αιγάλεω θα λάμψουν πάνω στη σκηνή του ΚΑΠΠΑ, διεκδικώντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού αλλά και τα πολυπόθητα Βραβεία της διοργάνωσης! Ελάτε να γεμίσουμε για άλλη μια χρονιά το θέατρο και να τους ανταμείψουμε με όλη μας τη δύναμη για την προσπάθεια, το μεράκι και την αφοσίωσή τους! Με ελεύθερη πάντα είσοδο!

Τιμώμενα πρόσωπα η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άννα Μυκωνίου και ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Μαλλιά: Τι θα γίνει αν βγάλετε μια γκρίζα τρίχα

xristiana

Eθελοντική Αιμοδοσία Του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Υπαίθρια Ομαδική Εικαστική Έκθεση Κατά Της Ενδοοικογενειακής Και Έμφυλης Βίας

xristiana