31/10/2023
Μια διαφορετική γευστική περιήγηση μέσα από τον 3ο Γαστρονομικό Περίπατο στην ιστορική γειτονιά της Άνω Πόλης προτείνει ο Κύκλος, το εργαστήριο της incommon, την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 18.00-21.00.
«Η ιδέα είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο με έναν τρόπο ευχάριστο και αποτελεσματικό γύρω από την απώλεια και τη σπατάλη τροφής που επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον, την υγεία αλλά και τον προϋπολογισμό μας. Να ζήσουμε όλοι μαζί μια εμπειρία που εκτός από γευστική απόλαυση προσφέρει και ωφέλιμη τροφή για σκέψη γύρω από το ζήτημα, προσφέροντας πρακτικές ιδέες από το χώρο της εστίασης για τον περιορισμό του food waste», δηλώνει η Σόφη Σαρρή, Υπεύθυνη Αστικής Καινοτομίας της incommon.
Πρόκειται για μια από τις βασικές δράσεις του Κύκλου, του εργαστηρίου της incommon, της οργάνωσης που προάγει την κυκλική οικονομία σε συνεργασία με την κοινότητα εφαρμόζοντας πρώτη το μοντέλο της κυκλικής γειτονιάς την Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης.
Όσοι και όσες συμμετέχουν στον 3ο Γαστρονομικό Περίπατο με κεντρικό μήνυμα Μην πετάς, διάλεξε μεΝού να φας θα έχουν την ευκαιρία να γευτο…
Πηγή: https://www.thessalonikiguide.gr