ΖώδιαΚεντρική

Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 16/10

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε γενικότερα δράσεις οι οποίες σχετίζονται με το κοινωνικό σας περιβάλλον, συγγενείς, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών ενεργειών σήμερα γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε ότι κάνετε αλλά και ότι λέτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η καθημερινότητά σας σήμερα ενδέχεται να σας προβληματίσει με κάποιον τρόπο και εσείς δεν θα πρέπει να βιαστείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορεί η θέση της Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού να είναι ευνοϊκή γενικότερα για εσάς αλλά σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στα βήματα που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες γιαυτό δώστε την πρέπουσα σημασία σε ότι είναι κινητοποιημένο ειδικά στην προσωπική σας ζωή ή/και σε θέματα σπιτιού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μία κατάσταση αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχει την τροπή που θέλετε ή που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα τί έχετε προγραμματίσει για σήμερα και ανεξάρτητα πόσο καλά προετοιμασμένη/ος είστε, καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προγραμματίστε σημαντικά πράγματα μετά από πολύ καλή οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ψυχικές κυρίως φορτίσεις κινητοποιούνται με σκοπό να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά και να βάλετε όρια και πλαίσιο όπου εσείς νιώθετε πως θα είναι καλύτερα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και αύριο μπορεί να νιώσετε πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε ή ξαφνικά γεγονότα να σας βάζουν σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας επηρεάζουν αρκετά γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας αυτές τις δύο ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε τις καταστάσεις ή άλλους να επηρεάσουν την κρίση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πώς ένα πρόβλημα στο ήπαρ μπορεί να φανεί στα πόδια: 4 σημάδια που πρέπει να προσέχετε

xristiana

Εκδήλωση διοργανώνει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου

xristiana

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: “Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο”

xristiana