ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα απαλλαγείς από τα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο που δημιουργούνται από τα σπυράκια

19/10/2023

Τα σπυράκια είναι κομμάτι της καθημερινότητας σχεδόν όλων των γυναικών, είτε αυτά εμφανίζονται σε μικρή ηλικία και την περίοδο της εφηβείας, είτε αργότερα.

Εκτός από αντιαισθητικά και επίπονα, συνοδεύονται από μια κοκκινίλα η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο άσχημα με την εικόνα της επιδερμίδας μας, ακόμα και όταν έχουμε κάνει το μακιγιάζ μας.

Ποιοι είναι οι τρόποι για να απαλλαγείς από τα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο που δημιουργούνται από τα σπυράκια;

#1 Ο καθαρισμός του προσώπου και μάλιστα ο διπλός καθαρισμός τόσο το πρωί όσο και το βράδυ πριν από τον ύπνο, είναι το Α και το Ω. Χρησιμοποίησε προϊόντα με απαλές συνθέσεις και fragrance-free, και φρόντισε ώστε να μην φράζουν τους πόρους.

#2 Βάλε τη νιασιναμίδη στη ζωή σου. Αυτό το συστατικό είναι εξαιρετικό για την ρύθμιση και στην εξισορρόπηση του σμήγματος, μειώνει τα σημάδια γήρανσης, βοηθά στην σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων και απαλύνει τις δυσχρωμίε και τα σημάδια ακμής.

#3 Εφάρμοσε patches για σπυράκια. Αν η κοκκινίλα περιορίζεται σε μικρή περιοχή, αγόρασε τα λεγόμενα pimple patches, τα οποία είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει την εμφάνιση του σπυριού και τα περισσότερα από αυτά περιέχουν συστατικά όπως σαλυκιλικό οξύ, Βιταμίνη C, και νιασιναμίδη.

#4 Βάλε πάγο στο πρόσωπο. Τύλιξε μερικά παγάκια σε ένα καθαρό βαμβακερό πανί ή πετσέτα και βάλε το επάνω στο σημείο για δέκα λεπτά.

Τα παραπάνω tips θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο που δημιουργούνται από τα σπυράκια.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καρπούζι: Tα οφέλη για την επιδερμίδα και συνταγή face mist για ενυδάτωση!

xristiana

«Κανένας Μόνος Του»: Νέα Κοινωνική Δομή Από Τον Δήμο Ιλίου

xristiana

Η “Αγαπημένη” της Τόνι Μόρισον, στη Λέσχη Ανάγνωσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου

xristiana