ΚεντρικήΟμορφιά

Ξενύχτησες; Tips για να είσαι όμορφη και δροσερή το πρωί

12/10/2023

Μια άγρυπνη νύχτα μπορεί να επηρεάσει την ενέργειά μας την υπόλοιπη μέρα αλλά και την εμφάνιση της επιδερμίδας μας.

Για να αποφύγουμε το θαμπό και κουρασμένο δέρμα χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποια βήματα και σίγουρα να είμαστε επιμελείς με τη skincare routine μας. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

Πρωινός καθαρισμός Κάθε πρωί πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπό σου και φυσικά είναι απολύτως απαραίτητο μετά από ένα ξενύχτι. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το καθαριστικό σου και δώσε προσοχή στις ευαίσθητες ζώνες όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη.Άμεση ανανέωση

Κάτι που μπορεί να βοηθήσει αρκετά για να ανανεώσεις την επιδερμίδα είναι τα εμποτισμένα pads. Εφάρμοσε ειδικά pads για να ελαττωθεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, να δώσεις έξτρα ενυδάτωση ή να μειώσεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα.Ενυδάτωση Αυτή τη μέρα χρειάζεσαι ενυδάτωση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Φρόντισε να πιείς τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό για να αποβάλλεις τις τοξίνες και εφάρμοσε οπωσδήποτε την ενυδατική σου κρέμα. Για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος κάνε μασάζ από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Κάτι που μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο είναι να απλώσεις μια ενυδατική μάσκα πριν εφαρμόσεις την κρέμα σου.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς λέγεται ένα συναχωμένο Πόκεμον;

xristiana

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

xristiana

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το έλαιο περιποίησης των μαλλιών;

xristiana