ΚεντρικήΚοινωνικά

«ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ»

28/10/2023

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η οποία στην Ελλάδα εορτάζεται επισήμως από 1 έως 7 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, το Κέντρο Υγείας Ευόσμου με σύνθημα

«ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς» και με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, συμμετέχει με το Γυναικολογικό – Μαιευτικό ιατρείο πραγματοποιώντας τις εξής δράσεις:

Σύμφωνα με την Υπεύθυνη Συντονισμού και Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου κ. Ειρήνη Οικονομίδου, καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδος από 1 , 2 , 3 , 6 και 7 Νοεμβρίου 2023, η μαία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου

-θα παρέχει συμβουλευτική σε μέλλουσες μητέρες καθώς και σε θηλάζουσες μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον θηλασμό, χωρίς να προηγηθεί ραντεβού.

– Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλονται βίντεο των UNICEF, WABA καθώς και βίντεο οδηγιών θηλασμού και αποθήκευσης γάλακτος.

– Θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό.

– Θα υπάρχουν αφίσες αναρτημένες στο χώρο με το φετινό σύνθημα – στόχους της Π.Ε.Μ.Θ. για το 2023 το οποίο είναι «ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς».

Related posts

Συμβουλές για να δείχνεις πιο ξεκούραστη το πρωί

xristiana

Εκδήλωση προς τιμήν των Κρητικόπουλων από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 18/6

xristiana