ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία με θέμα «Παιδί και διαδίκτυο» στην πρώτη κατηχητική συνάντηση στον Βόλο

17/10/2023

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει και φέτος, μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις.

Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως, imd.gr.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα διαπραγματευόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Στην πρώτη συνάντηση, αφού προηγηθεί ο Αγιασμός, ομιλητής θα είναι ο Ανθυπαστυνόμος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και Σύνδεσμος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Μαγνησία, κ. Γεώργιος Σκόνδρας, με θέμα: Παιδί και διαδίκτυο.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, στην τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/88605298069.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

SOS από τους ειδικούς για τη γλυκαντική ουσία ερυθριτόλη: Αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού

xristiana

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι αρθρίτιδας

xristiana

ΕΔΑΣΑ: Έναρξη εθελοντικών πυροφυλάξεων στην Πάρνηθα για το 2022

xristiana