ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν συμμετοχή σχολείων στις δράσεις του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

1/10/2023

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση (μαθητές και εκπαιδευτικούς).

Στην τελική ευθεία η πραγματοποίηση του  11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) και των εκπαιδευτικών του δράσεων (18-28 Οκτωβρίου 2023).

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές:
 
“Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση (μαθητές και εκπαιδευτικούς). Και σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε προγραμματίσει προβολές και εργαστήρια για σχολεία – όπως πάντα – όλες οι δράσεις είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

 Στο πλαίσιο αυτό, τα σχολεία, μπορούν να συμμετάσχουν σε πρωινές προβολές με τμήματα τους, τα οποία θα προσέρχονται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και θα παρακολουθούν τις προβολές. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές και εκπαιδευτικούς που γίνονται τις πρωινές ώρες στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες για να δηλώσουν τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των σχολείων τους.
 
Πληροφορίες για τις ταινίες (ημέρες και ώρες προβολής) μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://chaniafilmfestival.com/school-labs23/school-screenings23/    

Επίσης για τα εργαστήρια στην διεύθυνση :  https://chaniafilmfestival.com/school-labs23/ergasthria-gia-sxoleia-cff11/ 

Επίσης δίνεται η δυνατότητα για να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό προβολών onlineαπό την τάξη σας δηλώνοντας σχετικά συμμετοχή στο 

 Στις παραπάνω διευθύνσεις, θα βρείτε και τις ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής αίτησης συμμετοχής στις προβολές και στα εργαστήρια. Σημειώνουμε ότι οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ γίνονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
 
Επίσης στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έχουν σχεδιαστεί εννέα (14) εργαστήρια και masterclasses για ενήλικες, μέρος των οποίων αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο https://chaniafilmfestival.com/masterclass2023/
 

Σημειώνουμε τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί  από την Τετάρτη 18 έως και το Σάββατο 28  Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com.
 
Το ημερήσιο πρόγραμμα προβολών καθώς και των παράλληλων δράσεων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση: https://www.chaniafilmfestival.com . Επίσης στην ίδια διεύθυνση θα μπορείτε να βρείτε και τον κατάλογο του Φεστιβάλ, σε ηλεκτρονική μορφή”.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Οστική Ανάπλαση πριν από μια εμφύτευση – ενδείξεις

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 18/1

xristiana

Meteo: Εξαίρεση η Ελλάδα με «χαμηλές» θερμοκρασίες τον Αύγουστο

xristiana