ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν Μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας από το Δήμο Βύρωνα

8/10/2023

Ο Δήμος Βύρωνα θα λειτουργήσει και φέτος τον πετυχημένο κοινωνικό θεσμό ενισχυτικής διδασκαλίας, με τον τίτλο “Κοινωνικό Φροντιστήριο” που αφορά στα παιδιά της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Δήμου, που υποστηρίζεται από εθελοντές καθηγητές και έχει σκοπό έχει να συνδράμει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και στερούνται δυνατότητας περαιτέρω μαθησιακής ενίσχυσης των παιδιών.

Οι γονείς ή κηδεμόνες πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα “Κοινωνικό Φροντιστήριο” που θα βρουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου μας (επισυνάπτεται παρακάτω) ή που θα τους δοθεί στην έδρα του Τμήματος Παιδείας (Ευαγγ. Σχολής 26, 6ος όροφος)  έως την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

Η αίτηση πρέπει να κατατίθεται, οπωσδήποτε και αποκλειστικά, στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Βύρωνα.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων, θα ανακοινωθεί στα σχολεία των αιτούντων.

Τα μαθήματα της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα (οδ. Γεννηματά 34/Μυρακτής).

(Εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στα προγράμματα, μπορούν ακόμη να επικοινωνούν με το Τμήμα Παιδείας  στo  τηλ.: 210 7609348)

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Εβδομάδα εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana

Τι είναι η ανεπάρκεια του τραχήλου στην εγκυμοσύνη; (vid)

xristiana

Μετά την παραλία: 5 βήματα φροντίδας για δέρμα και μαλλιά

xristiana