ΚεντρικήΚοινωνικά

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: Δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης

19/9/2023

Το ΕΣΠΑ Πολυδύναμο Κέντρο και Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετέχει με τον Δήμο Κοζάνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και σας προσκαλεί στις δράσεις που διοργανώνει.
Τετάρτη 20/09/2023 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στις 12:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.
Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα: 17:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί Φιλικός Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Λιάπειο Γήπεδο Κοζάνης.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν όλοι μαζί, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και από τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Κοζάνης: Μακεδονικός, Ποδοσφαιρική ομάδα Αστυνομίας, ΠΑΟΚ Κοίλων, Κ19 Κοζάνης.

Ευχαριστούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και το Λαογραφικό Μουσείο για την ξενάγηση στους χώρους, παρέχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μαζί την Κοζάνη και τα μνημεία της.Eυχαριστούμε όλες τις ομάδες, τον Δήμο Κοζάνης, τον ΟΑΠΝ, την ΕΠΣ Κοζάνης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης που θα βρεθούμε συμπαίκτες όλοι μαζί για μια καθαρή ζωή.

Ο αγώνας διοργανώνεται στο πλαίσιο των συνολικών δράσεων του Δήμου Κοζάνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, με στόχο την μετάδοση του μηνύματος της φροντίδας του εαυτού και του περιβάλλοντος, κάτι που υποστηρίζεται σημαντικά στην διαδικασία της απεξάρτησης.

Σας καλούμε για να φωνάξουμε και να ακούσουμε μαζί αυτό το μήνυμα και να επανεστιάσουμε μαζί τόσο στην φροντίδα του εαυτού όσο και ενός υγιούς και “καθαρού’’ περιβάλλοντος.

Συμπαίκτες στον αγώνα για καθαρή ζωή.

Συν-κινούμαστε στην πόλη της Κοζάνης.

Πηγή: https://www.kozanilife.gr

Related posts

Covid-19: Ποιες αλλαγές προκαλεί στο ανοσοποιητικό ανάλογα με το φύλο

xristiana

Sweater prints trend: “Ντύσε” τα νύχια σου…σαν το πουλόβερ σου!

xristiana

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Αιτήσεις για την καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση

xristiana