ΚεντρικήΟμορφιά

Οι celebrity hairstylists αποκαλύπτουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για το τέλειο wet look!

14/8/2022

To wet look είναι αναμφισβήτητα το ωραιότερο χτένισμα του καλοκαιριού. Επίσης για άλλη μία χρονιά είναι μεγάλη τάση και μάλιστα παραμένει και το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να ακολουθείτε τις συμβουλές τους και τα βασικά βήματα αν θέλετε να δημιουργήσετε το look που βλέπετε στις πασαρέλες και τα editorials. 

https://www.instagram.com/p/B0mfJ8GjL2B/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9514ef07-594c-4f89-ba61-591473161d1b

Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά και στη συνέχεια απλώστε αρκετή ποσότητα τζελ χτενίσματος σε όλη την επιφάνεια. Χτενίστε τα καλά με φορά προς τα πίσω αφού προηγουμένως έχετε κάνει τη χωρίστρα στο σημείο που επιθυμείτε. Οι hairstylists σας προτείνουν χωρίστρα στη μέση αφού είναι κολακευτική και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Αν πάλι έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά θα πρέπει αρχικά να τα ισιώσετε. Ναι είναι απαραίτητο δυστυχώς αν και γνωρίζουμε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε σεσουάρ ή σίδερο ισιώματος. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας ακολουθείτε την ίδια διαδικασία. Καλό είναι επειδή τα σγουρά μαλλιά φριζάρουν εύκολα, να απλώσετε λάδι ενυδάτωσης στις άκρες τους πριν από την εφαρμογή του τζελ.

Φυσικά υπάρχει πάντα και η εναλλακτική του curl wet look αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να χαρίσετε φόρμα και ελαστικότητα στις μπούκλες που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ειδικό σίδερο.

Τόσο οι hairstylists όσο κι εμείς πιστεύουμε πως είναι καλό ειδικά το καλοκαίρι που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και τη θάλασσα να κάνετε ένα διάλειμμα από τις συσκευές θερμότητας ώστε να ξεκουράσετε την τρίχα ειδικά αν είναι βαμμένη. Οπότε το wet look είναι ότι καλύτερο για όσες από εσάς έχετε φυσικά ίσια μαλλιά.

Αν επιμένετε να το υιοθετήσετε προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε το σεσουάρ ή το σίδερο μία φορά την εβδομάδα αφού προηγουμένως έχετε απλώσει το κατάλληλο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Είστε σε διακοπές; Να τι πρέπει να κάνετε για να μην ξυρίζετε τα πόδια σας καθημερινά!

xristiana

7th Business Forum Greece-Sweden Climate Action: Challenges And Solutions

xristiana

Σκρέκας: Εξασφαλίσαμε 600 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία σύγχρονων μονάδων ανάκτησης και ανακύκλωσης από την ΕΕ

xristiana