ΖώδιαΚεντρική

16/08: Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματοποιείται σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Η συμμετοχή του Ουρανού δίνει ένα αντισυμβατικό χρώμα το οποίο θα χρωματίζει τις επόμενες 28 ημέρες και η παρουσία του Χείρωνα και της Αφροδίτης ανάδρομης ενδέχεται να φέρουν σκέψεις από το παρελθόν ξανά στο προσκήνιο.

Ο σκοπός είναι να μπείτε σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και να χρησιμοποιήσετε την θέληση και την επιθυμία ως κινητήριες δυνάμεις για να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας προς δημιουργικά εγχειρήματα και οποιαδήποτε δημιουργική κατεύθυνση επιθυμείτε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα οι σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικότερα οι συνδέσεις σας έρχονται στη πρώτη γραμμή για τις επόμενες 28 ημέρες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να ταξινομήσετε τις πληροφορίες που έχετε λάβει τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσετε πιο σταθερά στη πορεία σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να κρατήσετε οτιδήποτε σας ωφελεί και να αποχωριστείτε ότι σας βαραίνει σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Ότι αξίζει, θα έχετε την ευκαιρία να το επεκτείνετε και να πάρετε χαρά από αυτό. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σας δίνοντας την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση σε όποιο επίπεδο θελήσετε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική βοηθώντας σας να δείτε πράγματα και καταστάσεις από νέα οπτική. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα προς νέες κατευθύνσεις κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να μην στρώνει το δρόμο με ροδοπέταλα αλλά υπόσχεται να σας ανυψώσει και μέσα από δημιουργική εργασία να υπάρξει εξέλιξη. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία υπόσχεται να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και να δυναμώσει τη πίστη σας προς ένα καθολικά επιτεύξιμο στόχο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο το Λέοντα θα σας βοηθήσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο κλείνοντας υποθέσεις και εκκρεμότητες που έχουν μείνει ανοιχτές. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματοποιείται απέναντί σας, δίνοντας ευκαιρίες να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά και κυρίως σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ημικρανία: Δύο ανησυχητικές αλλαγές που εμφανίζονται σιωπηλά στους ασθενείς

xristiana

Eίναι ο πυρετός σύμπτωμα της γαστρεντερίτιδας;

xristiana

Ψωρίαση: Η δερματοπάθεια που δεν κάνει διακρίσεις – Ο ρόλος του στρες

xristiana