ΚεντρικήΟμορφιά

Τι πρέπει να έχετε στο τσαντάκι καλλυντικών στις καλοκαιρινές σας διακοπές;

16/8/2023

Μόλις οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν και οι μέρες να γίνονται πιο μεγάλες αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πότε θα πάρουμε άδεια για να απολαύσουμε μια εβδομάδα δίπλα από τη θάλασσα με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Όταν έρθει η ώρα να ετοιμάσουμε την βαλίτσα, προσπαθούμε να θυμόμαστε όλα τα σημαντικά πράγματα που μπορεί να μας φανούν χρήσιμα στις διακοπές. Δυστυχώς όμως, συχνά ξεχνάμε τα πιο απαραίτητα . Στο παρακάτω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με μερικά από τα must have προϊόντα για τις διακοπές σας, τα οποία θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές. Μπορείτε να ακολουθήσετε την λίστα αυτή όταν ετοιμάζεστε για τις διακοπές των ονείρων σας ή όταν κάνετε τις online αγορές σας.

BB κρέμα με SPF

Όταν πηγαίνετε διακοπές, θυμηθείτε να προστατεύετε σωστά το δέρμα σας! Χρησιμοποιείτε πάντα ποιοτικά καλλυντικά για να προστατεύετε το δέρμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κανείς δεν θέλει να «καεί» την πρώτη μέρα των διακοπών και μετά να υποφέρει για το υπόλοιπο του ταξιδιού. Γι’ αυτό αξίζει να έχετε στην τσάντα καλλυντικών σας μια BB κρέμα με SPF που θα προστατεύει το δέρμα σας από τις ισχυρές ακτίνες UV και ταυτόχρονα θα σας χαρίζει ένα ομοιόμορφο τόνο δέρματος. Η Garnier Skin Naturals BB Cream Hyaluronic Aloe All-In-1 SPF25 είναι μια ΒΒ κρέμα, η οποία θα προστατεύσει την επιδερμίδα σας από τις ακτίνες του ήλιου, θα την ενυδατώσει και επιπλέον έχει κρεμώδη υφή που καλύπτει τις ατέλειες. Προτιμήστε μια ΒΒ κρέμα το καλοκαίρι αντί για makeup, μιας και είναι πιο επιβαρυντικό για το δέρμα σας και φράζει τους πόρους περισσότερο από ότι η ελαφριά υφή μιας ΒΒ κρέμας. Είναι ιδανική για ταξίδια και χάρη στη μικρότερη συσκευασία της δεν παίρνει πολύ χώρο. Να έχετε παντού μαζί σας τα αγαπημένα σας αρώματα.

Κρέμα σώματος

Το καλοκαίρι το δέρμα μας εκτίθεται σε ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία. Η μαυρισμένη επιδερμίδα φαίνεται όμορφη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε την σωστή ενυδάτωσή της. Το δέρμα που δεν είναι σωστά ενυδατωμένο αρχίζει να ξεφλουδίζει και να καταστρέφεται και ταυτόχρονα δίνει μια δυσάρεστη αίσθηση «σφιξίματος». Γι’αυτό είναι σημαντικό να ενυδατώνετε τακτικά και επαρκώς το δέρμα σας. Η Nivea Aloe & Hydration 48h θα αναγεννήσει το ξηρό δέρμα μας και θα του δώσει μια λαμπερή όψη. Η μεγάλη χωρητικότητα της λοσιόν σώματος θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα αναγεννητικά της οφέλη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, χάρη στη σύνθεσή της με αλόη βέρα θα καταπραΰνει τους ερεθισμούς και θα ανακουφίσει το δέρμα μετά από ώρες έκθεσης στον ήλιο.

Αγαπημένο άρωμα

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσετε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό άρωμα! Για το καλοκαίρι είναι κατάλληλα τα γυναικεία αρώματα με εσπεριδοειδή ή φρούτα και τα ανδρικά αρώματα με νότες θάλασσας. Φορώντας το αγαπημένο σας άρωμα κατά τη διάρκεια των διακοπών και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις και εμπειρίες σας δίνει την ευκαιρία να τις αποθηκεύετε στην μυρωδιά του. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι και κάθε φορά που το μυρίζετε θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι πίσω στις ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού και θα θυμόσαστε τις όμορφες στιγμές. Ένα αναζωογονητικό και αισθησιακό άρωμα για τους ζεστούς μήνες είναι το DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE – αυτό το άρωμα θα σας τυλίξει σαν θαλασσινό αεράκι. Τα εσπεριδοειδή που περιέχονται στο άρωμα θα προσφέρουν μια αίσθηση ανανέωσης από την πρώτη εφαρμογή. Κάθε φορά που το νιώθετε, ένα χαμόγελο θα εμφανίζεται στα χείλη σας και χιλιάδες αναμνήσεις θα σας έρχονται στο μυαλό. 

Μια καλή βούρτσα μαλλιών

Ο καιρός στις διακοπές μπορεί να είναι άστατος – μπορεί να έχει ηλιοφάνεια, μπορεί να φυσάει και μπορεί επίσης να βρέχει πολύ. Γι’ αυτό αξίζει να έχετε μια καλή βούρτσα στο τσαντάκι καλλυντικών σας για να μπορείτε να περιποιείστε με άνεση τα μαλλιά σας και να δημιουργείτε τα επιθυμητά χτενίσματα. Το TANGLE TEEZER COMPACT STYLER είναι μια μικρή και εύχρηστη βούρτσα μαλλιών που θα χωρέσει κυριολεκτικά σε κάθε τσάντα. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η απαλή «τρίχα» χάρη στην οποία χτενίζει με ακρίβεια και δεν τραβάει τα μαλλιά. Αυτή η βούρτσα διατίθεται σε πολλά χρώματα και μπορείτε επιπλέον να κάνετε και απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με αυτή.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφιών: http://www.thestival.gr

Related posts

Ερευνητές ανακάλυψαν έναν τύπο άσκησης που θα μετατρέψει το σώμα σας σε “μηχανή” καύσης λίπους

xristiana

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Αρχίζουν προγράμματα άσκησης για ΑμεΑ

xristiana

ΝΙΜΤΣ: Παραχωρεί 50 κλίνες νοσηλείας για την αντιμετώπιση της Covid-19

xristiana