ΚεντρικήΟμορφιά

Συγγνώμη, διακοπές! Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς

4/8/2023

Επιτέλους, ακόμη και οι τελευταίοι κλεισμένοι εντός των τειχών, μαζεύουν τα μαγιό, τα αντηλιακά, τα παρεό και τις σαγιονάρες και ετοιμάζονται για τη μεγάλη φυγή. Ακολουθήστε τις μικρές συμβουλές μας για να περάσετε όμορφες τις διακοπές σας και να επιστρέψετε χωρίς… απώλειες!Από τη Μαρία Καλοπούλου 

  • Αν θέλετε να μαυρίσετε όμορφα και χωρίς να θέσετε την επιδερμίδα σας σε κίνδυνο, δεν θα παραλείψετε σε καμία περίπτωση το αντηλιακό σας. Και μάλιστα με έναν αρκετά μεγάλο δείκτη προστασίας. Φυσικά, δεν θα ξεχάσετε το αντηλιακό για το πρόσωπό σας.
  • Η προστασία με αντηλιακό και για τα μαλλιά σας- ιδιαίτερα αν είναι βαμμένα, είναι σημαντική. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να αποφεύγετε την κάθοδο στην παραλία μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3:00 που οι ακτίνες του ήλιου είναι κάθετες, ακόμη κι αν κάθεστε κάτω από σκιά.
  • Μην ξεχνάτε ότι η ψευδαίσθηση της δροσιάς, όταν φυσά το μελτέμι ή όταν είμαστε συνέχεια μέσα στη θάλασσα μπορεί να αποβεί μοιραία για το δέρμα μας. Η δροσιά αυτή μπορεί να είναι ευχάριστη αλλά δεν αποτρέπει την καταστροφή από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.
  • Να ανανεώνετε το αντηλιακό σας κάθε δύο ώρες το λιγότερο και κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα ή όταν ιδρώνετε.Πριν φύγετε, συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για την απόχρωση που θα βάψετε τα μαλλιά σας. Καλύτερο θα είναι να τα βάψετε έναν με δύο τόνους πιο σκούρα γιατί με τον ήλιο το χρώμα «ξανοίγει».
  • Θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας όλο το… ενυδατικό σας οπλοστάσιο. Δηλαδή, ενυδατική κρέμα σώματος και ενυδατική κρέμα προσώπου.
  • Ιδανική επιλογή είναι τα ενυδατικά after sun που περιέχουν καταπραϋντικά συστατικά. Όσο για την κρέμα προσώπου, προτιμήστε μία ενυδατική με δείκτη αντηλιακής προστασίας.Διαλέξτε προϊόντα σε μικρή συσκευασία που μεταφέρονται εύκολα και δεν πιάνουν πολύ τόπο στη βαλίτσα σας.
  • Από πλευράς μακιγιάζ, δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε μαζί σας τα πάντα! Φανείτε πρακτικές και σε αυτόν τον τομέα.
    • Μια αδιάβροχη μάσκαρα, ένα δύο λιπγκλός και ένα σετ σκιών για τα μάτια είναι ό,τι πραγματικά θα φορέσετε τελικά.Εκείνο που πρέπει πραγματικά να πάρετε μαζί σας είναι η κεφάτη διάθεση και ο καλύτερός σας εαυτός!

    Πηγή: https://www.womanidol.com

    Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

    Related posts

    ΕΚΠΑ – Μελέτη: Μειωμένος κίνδυνος για εκδήλωση εγκεφαλικού σε όσους κάνουν εμβόλιο κατά της γρίπης

    xristiana

    Έρχεται διαδικτυακή εκδήλωση για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο από το ΕΒΕΘ

    xristiana

    Δύο ξεχωριστές συναυλίες ετοιμάζουν τα μουσικά τμήματα του ΟΑΠΠΑ

    xristiana