ΚεντρικήΟμορφιά

Ξανθό: Οι πιο ωραίες αποχρώσεις της άνοιξης που αξίζει να έχετε στο ραντάρ σας

16/3/2024

Τα ξανθά μαλλιά είναι φωτεινά, όμορφα και θα είναι πάντα στη μόδα. Ωστόσο, σε αυτό το χρώμα τελικά υπάρχει πολλή διασκέδαση και ευελιξία, αφού οι τόνοι του είναι κυριολεκτικά αμέτρητοι! Από ζεστό μελί και σταχτί μέχρι ψυχρό πλατινέ και ρετρό χρυσαφί ξανθό της δεκαετίας του ’70, η παλέτα είναι μεγάλη και σίγουρα ανάμεσα στις επιλογές υπάρχει τουλάχιστον μία που θα είναι ιδανική για εσάς – ρίξτε μια ματιά στις πιο trendy αποχρώσεις ξανθού αυτή τη στιγμή και τολμήστε την αλλαγή!

Syrup blonde

Το syrup blonde -τάση που δημιούργησε ο κορυφαίος hairstylist Tom Smith- είναι η ιδανική απόχρωση για όσες προτιμούν το πιο ανοιχτό ξανθό. Το χρώμα έχει υποτόνους χρυσού, καραμέλας και βανίλιας, δηλαδή ζεστές αποχρώσεις, που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή.

Grunge blonde

Φέτος έχουμε δει πιο grunge λεπτομέρειες να διεισδύουν στη μόδα (σκισμένο καλσόν) και στην ομορφιά (smudgy liner σε πιο μουντές αποχρώσεις), ενώ τελικά αυτή η τάση ήρθε και στα μαλλιά μας με το πιο πρόσφατο hair color trend να είναι το περίφημο grunge blonde. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε περισσότερες σκούρες ρίζες με φωτεινές άκρες.

Bambi blonde

Το bambi blonde είναι μια χρωματική τάση που επινοήθηκε από την κορυφαία hair colorist Zoe Irwin. Η ομορφιά του χρώματος είναι ότι είναι πολυτονικό και μπορεί να προσαρμοστεί στους τόνους του δέρματός σας. Αποτελεί μια μίξη του μπεζ και του μελί, χωρίς να κιτρινίζει, αλλά να είναι πιο soft σαν αποτέλεσμα.

Upper East Side blonde

Εμπνευσμένο από την ξένη σειρά Gossip Girl και τη «rich girl» αισθητική που επικρατεί στο TikTok, το Upper East Side blonde ήρθε για να μείνει. Επινοημένη από τη διάσημη hairstylist και ambassador της Living Proof, Ursula Stephen, (η οποία έχει ως πελάτισσες τη Zendaya, τη Rihanna και τη Rita Ora), η απόχρωση θυμίζει πολύ τα ξανθά μαλλιά των Gossip Girl κοριτσιών που βλέπαμε στην αριστοκρατική γειτονιά της Νέας Υόρκης. Σκεφτείτε ένα ζεστό μελί ξανθό, σαν αυτό της Serena van der Woodsen.

Milk tea blonde

Ένα άλλο αγαπημένο K-trend του TikTok αποτελεί το milk tea blonde, που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στη διάσημη πλατφόρμα. Πήρε το όνομά του από την κρεμώδη απόχρωση του bubble tea και αποτελείται από καστανές και ξανθιές αποχρώσεις, καθώς και από ψυχρούς και ζεστούς τόνους που μπορούν να εξατομικευτούν, ώστε να λειτουργούν τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας, το χρώμα των ματιών και το στιλ σας.

Barbie blonde

Η ξανθιά Barbie ήταν στην κορυφή των τάσεων στα μαλλιά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλής και το 2024. Σκεφτείτε ένα αριστοκρατικό ξανθό, που δεν έχει καθόλου χάλκινο μέσα του, αλλά έναν κίτρινο υποτόνο, σαν τα μαλλιά της Barbie, για να χαρίσει περισσότερη φωτεινότητα στο χρώμα.

Glazed blonde

Το glazed blonde είναι εμπνευσμένο από τα glazed donut nails και είναι ο τέλειος συνδυασμός ζεστών, χρυσαφί, βουτυρένιων τόνων με ένα μείγμα από pearly ανταύγειες. Οι διαφορετικές αποχρώσεις  ξανθού που συνδυάζει, δεν κάνουν έντονη αντίθεση μεταξύ τους αλλά δημιουργούν ένα soft αποτέλεσμα που μαγνητίζει το βλέμμα. Πάρτε για παράδειγμα την Anya Taylor-Joy που έχει υιοθετήσει αυτόν τον τόνο του ξανθού με τεράστια επιτυχία, αφού το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Δράσεις Αιμοδοσίας Και Συγκέντρωση Τροφίμων Από Τη ΧΑΝΘ

xristiana

Η γυμνή και ο ταξιτζής…

xristiana

Φιλανθρωπικό Bazaar Για Τη Στήριξη Του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος Του Κόσμου»

xristiana