ΚεντρικήΟμορφιά

Espresso makeup: Η sexy εκδoχή του Latte

31/7/2023

Ένα από τα κυρίαρχα trends στο μακιγιάζ αυτό το καλοκαίρι είναι όπως έχουμε δει στα social media αλλά και σε παλαιότερο άρθρο μας το Latte Makeup. Υπάρχει όμως η sexy εκδοχή του για εσένα που θέλεις λίγη παραπάνω ένταση ή έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα και δεν είναι άλλο από το Espresso makeup. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πως θα το δημιουργήσεις.

Η βάση είναι ημι-ματ και διάφανη οπότε προτίμησε ένα skin tint και όχι ένα καλυπτικό foundation. Το δέρμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο οπότε αν το κρίνεις απαραίτητο εφάρμοσε ένα concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια ή σε οποιαδήποτε άλλη ατέλεια. Με ένα καφέ μολύβι πέρασε ένα παχύ περίγραμμα στο επάνω βλέφαρό σου και ανακάτεψέ το με ένα πινέλο σκιάς.

Στη συνέχεια επίλεξε μια σκιά στο χρώμα του κακάο και πέρασε με αυτή όλο το επάνω βλέφαρο κάνοντας blending προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Εφάρμοσε την ίδια σκιά και στη κάτω γραμμή του ματιού. Έπειτα με ένα μαύρο μολύβι δημιούργησε μια γραμμή σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες και προέκτεινέ την προς την εξωτερική γωνία. Τόνισε το βλέμμα σου με μάσκαρα και συνέχισε με το bronzer στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα του προσώπου. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με λίγο ρουζ και ένα nude κραγιόν.

@daniellemarcan

the grunge sister of the latte makeup #makeup #espressomakeup #beauty @L’Oréal Paris @YSL Beauty

♬ original sound – DANIELLE

Related posts

Το Flea Market έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη – Αγορές με ρούχα και πεντανόστιμο street food

xristiana

Αρτηριακή πίεση: Μπορείτε να τη μειώσετε φυσικά – Δείτε πώς (εικόνες)

xristiana

Please, Please Me

xristiana