ΚεντρικήΟμορφιά

2 tips για να δείχνεις hot το καλοκαίρι σύμφωνα με τις Ιταλίδες

10/8/2023

Συχνά θα διαβάσεις ή θα ακούσεις για τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι Γαλλίδες. Στον beauty κόσμο όμως υπάρχουν και οι γειτόνισσες μας, οι Ιταλίδες οι οποίες αγαπούν το στιλ και την ομορφιά και φροντίζουν ώστε να διατηρούν άψογη την εικόνα τους. Ποια είναι δυο από τα βασικά tips στα οποία «ορκίζονται» κάθε καλοκαίρι και δεν περνάει μέρα χωρίς την εφαρμογή τους;

Αρχικά, λόγω του ότι πρόκειται για μια εξίσου ηλιόλουστη χώρα, οι Ιταλίδες έχουν πάντοτε στην τσάντα τους το αντηλιακό τους.  Είναι ο «χρυσός» κανόνας τους για επιδερμίδα που παραμένει υγιής και διατηρεί την νεανική της όψη όλο το χρόνο. Συνήθως προτιμούν αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF30 και πάνω και φροντίζουν να το φοράνε ακόμα και στο χώρο εργασίας τους, αν το γραφείο τους είναι κοντά σε παράθυρο. Επίσης, δεν ξεχνούν να το ανανεώνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και στα διαλείμματα τους όταν και απολαμβάνουν ένα aperitivo. Δεύτερο αγαπημένο μυστικό ομορφιάς των Ιταλίδες για να δείχνουν hot χωρίς να ταλαιπωρείται η επιδερμίδα τους, είναι το dry oil. Το ξηρό λάδι σώματος είναι ένα από τα προϊόντα περιποίησης που έχουν στο νεσεσέρ τους ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Πρόκειται για super ενυδατικά προϊόντα που δεν αφήνουν την αίσθηση της λιπαρότητας μετά την εφαρμογή και φροντίζουν το δέρμα σε βάθος, προσφέροντας του ενυδάτωση και θρέψη καθώς και αντιγηραντική προστασία. 

Ενας λόγος για τον οποίο αγαπούν λίγο παραπάνω το dry oil είναι για τη λαμπερή όψη που χαρίζει στο δέρμα, αναδεικνύοντας το μαύρισμα το καλοκαίρι, αλλά και για τη μεταξένια υφή. 

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωί ή απόγευμα; Η ιδανική ώρα άθλησης που προστατεύει από έμφραγμα και εγκεφαλικό

xristiana

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα 4/1

xristiana

Προοπτικές έντασης των ελλείψεων σε φάρμακα – οικονομικοί οι λόγοι

xristiana