ΚεντρικήΟμορφιά

Cherry Nails: Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Hailey Bieber

13/7/2023

Η Hailey Bieber είναι beauty icon και αυτό είναι πλέον γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Παράλληλα όμως, είναι εκείνη που δημιουργεί τάσεις. Ή μας υπενθυμίζει εκείνες που έμειναν για καιρό στην άκρη. Το glazed donut beauty look έγινε viral από την πρώτη κιόλας στιγμή που μοιράστηκε τις πρώτες photos στο Instagram. Ξεκίνησε από την τέλεια λάμψη στο δέρμα και έφτασε ακόμη και στο μανικιούρ. Με αποτέλεσμα το shimmer να γίνει και πάλι trend. 

Κάθε φορά λοιπόν που το super model αποκαλύπτει το μανικιούρ που υιοθετεί μια νέα τάση γεννιέται. Και σειρά έχουν τώρα τα cherry nails. Τα μικροσκοπικά κεράσια στα νύχια που χαρίζουν την πιο χαριτωμένη και δροσερή πινελιά. 

Instagram: @haileybieber

Η Hailey ζήτησε από την celebrity nail artis Zola Ganzorigt να δημιουργήσει ένα κλασικό french manicure αλλά όχι έτσι απλά. Στα tips ζωγράφισε δύο μικροσκοπικά κεράσια και ιδού η τάση που θα σε εμπνεύσει. Στη συνέχεια τόσο τα it girls όσο και διάσημοι μανικιουρίστ ακολούθησαν το παράδειγμα με cherry nail looks που θα λατρέψεις.  

Instagram: @betina_goldsein 

Η αγαπημένη Betina Goldstein συνδύασε τα κεράσια με το τιρκουάζ που θυμίζει θάλασσα σε εξωτικούς προορισμούς. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα κόκκινα φρούτα είναι 3D. 

Instagram: @sophfloyd 

French manicure και πάλι αλλά με τα tips να τονίζονται με τον πιο γλυκό baby pink. Τα κεράσια βρίσκονται σε όλη την επιφάνεια του παράμεσου μόνο. Πρόκειται για ένα look κατάλληλο και για κοντά νύχια. 

Instagram: @nailsbymh

Shimmer tips σε ασημί απόχρωση. Κεράσια παντού αλλά και μικρές “λάμψεις” σε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για τις τολμηρές μόνο. 

Instagram: @phoebesummernails 

Όταν το Barbiecore συναντά τα cherry nails. Παστέλ ροζ στη βάση, πιο έντονο στις άκρες και μια συμφωνία από κεράσια να αναβαθμίζουν το πιο ρομαντικό look ever. 

Instagram: @overglowedit

Κι αν είσαι ερωτευμένη δεν έχεις παρά να μετατρέψεις τα κεράσια σε καρδιές. Και κάτι ακόμη: Συνδυάζεις το glazed της βάσης με ένα ροζ-κοραλί στα tips. 

Instagram:@bam_glam_nails

3D και πάλι με τα κεράσια να θυμίζουν λαχταριστό ζελέ και μια ροζ συμφωνία να τα περιβάλλει.  

Instagram: @kimkimnails

Το λευκό παραμένει η τέλεια ιδέα που ταιριάζει απόλυτα με το κόκκινο και το fluo πράσινο. 

Instagram: @manicured byjasmine 

Έξτρα λάμψη σε ένα pink manicure που κολακεύει τα almond shape νύχια. Και το μόνο που μένει είναι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ τώρα που γνωρίζεις ποιο look θα υιοθετήσεις. 

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Εκδόθηκαν Οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 3Κ Και 4Κ Με 40 Θέσεις Για Άτομα Με Αναπηρία Και Συγγενείς

xristiana

Η κλιματική κρίση συνιστά υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα, λέει ο διευθυντής Ευρώπης του ΠΟΥ

xristiana

Πρόσωπο: Μην παραλείπετε αυτό το βασικό βήμα στον καθαρισμό

xristiana