ΚεντρικήΟμορφιά

Ένα… Latte στο μακιγιάζ μας! Η μεγαλύτερη τάση φέτος το καλοκαίρι

13/7/2023

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η επόμενη τάση στο μακιγιάζ, καλώς ήρθατε! Η τάση που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok και έρχεται να μας συντροφεύσει φέτος το καλοκαίρι, έχει το όνομα «Latte makeup» και θα μας χαρίσει ένα super ηλιοκαμένο εφέ στην επιδερμίδα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η εμφάνιση γίνεται απολύτως viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 29,8 εκατομμύρια προβολές και με αυξητική… τάση, αλλά πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στο σπίτι; Έχουμε την πληροφορία.

Τι είναι το «Latte makeup»;

Το «Latte makeup» έρχεται να μπλέξει όλες τις γήινες αποχρώσεις μαζί… Όπως φοράμε τα λευκά λινά πουκάμισα και τις μπεζ αέρινες παντελόνες στα σοκάκια του νησιού, θα επιλέξετε τις ίδιες αρμονικές αποχρώσεις και στο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Είναι αυτό το ζεστό, καραμελένιο smokey eye που είναι αισθησιακό χωρίς να είναι «πολύ», σε συνδυασμό με λαμπερή επιδερμίδα και ζουμερά γυμνά χείλη.

Το μακιγιάζ latte εστιάζει σε μια καφέ σκιά ματιών σε κίτρινο τόνο και μια βάση bornzer, συνδυασμένη με καφέ μάσκαρα, ανάλογο λιπγκλός και ροδακινί ρουζ.

Το κλειδί για να αποκτήσετε ένα πολυτελές φινίρισμα με latte μακιγιάζ είναι στις αποχρώσεις του καφέ που επιλέγετε.

Το look περιστρέφεται γύρω από μονόχρωμες μπρονζέ αποχρώσεις, αλλά σε ζεστές και καραμελένιες αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα καφέ που θα επιλέξετε πρέπει να έχουν βάση κίτρινη και όχι κόκκινη. Αυτό είναι το κλειδί για να διασφαλίσετε ότι η εμφάνιση που συνδυάζετε είναι λιγότερο «βαμπ» και πιο «λαμπερή».

Αφορά επίσης τον τρόπο που προσεγγίζετε την επιδερμίδα, με τα λαμπερά και ελαφρώς χαμηλότερης κάλυψης προϊόντα να είναι βασικά. Το να επιτρέπετε στις φακίδες και τα σημεία ομορφιάς να φαίνονται είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι αυτό το μακιγιάζ φαίνεται χαλαρό και αβίαστο.

Δυμα βλάπτει τη συνολική υγεία σας

Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια χρυσή μπρονζέ εμφάνιση ανάλαφρη και ανέμελη.

Πώς να κάνετε latte μακιγιάζ βήμα προς βήμα

Πρώτον, βάζετε στο πρόσωπό σας ζεστούς χάλκινους ή καραμελένους τόνους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το μπρονζέ του δέρματος, το περίγραμμά σας και τις σκιές ματιών.

  • Ξεκινάτε με ένα primer που ενισχύει τη λάμψη.
  • Στη συνέχεια, μπείτε κατευθείαν με το ζεστό bronzer σας σε κίτρινους τόνους, τοποθετώντας το ιδανικά στην κοιλότητα των ζυγωματικών, σε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού σας και μέσα από τον κρόταφο και γύρω από την πάνω περίμετρο του μετώπου σας. Ανακατέψτε το.
  • Δεν θα βάλουμε μέικαπ, οπότε τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε το concealer σας για να τονίσετε το υπόλοιπο πρόσωπο: Κάτω από τα μάτια, το σαγόνι, το κέντρο του μετώπου, τη γέφυρα της μύτης, το πηγούνι. Ανακατέψτε τα πάντα σε έναν καμβά, ώστε να είναι ένα ενιαίο ελαφρύ στρώμα κάλυψης με φυσική εμφάνιση.

Στα μάτια και στα χείλη

  • Ανακατέψτε λίγο bronzer ως βάση μέσα από την πτυχή των ματιών και κάτω από τα μάτια για να τα «καπνίσει».
  • Με ένα άι-λάινερ σε γυμνό-κίτρινο τόνο τραβάτε κατά μήκος της επάνω γραμμής των βλεφαρίδων μία γραμμή, μέσα από την πτυχή καταλήγοντας σε ένα ελαφρύ φτερό. Απλώστε το με ένα πινέλο ανάμειξης.
  • Ανακατέψτε μια καραμελένια σκιά μέσα από την πτυχή, παίρνοντας μια ελαφρώς πιο βαθιά σκιά κάτω από τα μάτια και καπνίζοντας την. Μην φοβάστε να πάρετε το κάτω χρώμα των βλεφαρίδων προς την εσωτερική γωνία για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.
  • Απλώνετε ένα λαμπερό καραμελένιο χρώμα σαν άγγιγμα στο κέντρο του καπακιού του ματιού για το τελείωμα. Αυτή η εμφάνιση είναι στα καλύτερά της όταν υπάρχουν ακόμα πολλά καφέ ματ.
  • Στη συνέχεια, πάρτε ένα αστραφτερό χρώμα highlighter που έχει παρόμοια απόχρωση με τον τόνο του δέρματός σας, δηλαδή όχι έντονο λευκό, και τονίστε το φρύδι και την εσωτερική γωνία. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τη γέφυρα και την άκρη της μύτης.
  • Αν προτιμάτε, περάστε μια καφέ σκιά μέσα από την ίσαλο γραμμή και σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό φτερό στην εξωτερική γωνία. Η χρήση μιας καφέ σκιάς ματιών για το φτερό μπορεί να δημιουργήσει μια πιο απαλή και πιο διάχυτη εμφάνιση.
  • Ολοκληρώστε με μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες μόνο για πιο αιλουροειδές βλέμμα και σκεφτείτε να προσθέσετε φακίδες για να κάνετε το δέρμα να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και φυσικό.
  • Όταν φτάσετε στα χείλη, επιλέξτε ένα ουδέτερο κραγιόν σε μελί απόχρωση και ένα απλό γκλος για λάμψη.

Φέτος το καλοκαίρι θα πίνουμε μόνο… Latte

Το «Latte makeup» είναι το summer beauty trend το οποίο παραπέμπει στο «Vanilla makeup», που κυριαρχούσε στον χώρο της ομορφιάς το χειμώνα. Αν θέλετε ένα μακιγιάζ το οποίο θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας το «Latte makeup» είναι το μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Ημερίδα Στο Πλαγιάρι Για Την Πρόληψη Της Παιδικής Παχυσαρκίας Και Τη Μεσογειακή Διατροφή

xristiana

16η Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Το καλό εστιατόριο..

xristiana