ΚεντρικήΟμορφιά

6 τρόποι για να κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα

9/6/2023

Όταν κάποιος σκύβει για να σας ψιθυρίσει στο αυτί ή να σας αγκαλιάσει, δώστε του αφορμή για μια ακαταμάχητη μυρωδιά! Υπάρχουν μερικά κόλπα για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν όμορφα μεταξύ των λουσιμάτων. Αυτές οι ιδέες λειτουργούν για να διατηρήσουν τα μαλλιά σας να μοσχοβολάνε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

1. Χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν που μυρίζει υπέροχα

Τα μαλλιά όλων μας μυρίζουν υπέροχα μετά το λούσιμο, αλλά αυτό το άρωμα μπορεί να εξασθενίσει όσο περνά η μέρα. Δεν χρειάζεται να λούσετε ξανά τα μαλλιά σας για να ανανεώσετε το όμορφο άρωμα.

Απλώς χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν ανάμεσα στα λουσίματα, αλλά επιλέξτε ένα που μυρίζει θεϊκά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τα μυρίσετε αυτοπροσώπως προτού τα αγοράσετε, αλλά μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές από άλλους αγοραστές εάν επιλέξετε ένα στο διαδίκτυο.

Γρήγορη συμβουλή: Η υπέροχη μυρωδιά των μαλλιών ξεκινά την ημέρα του πλυσίματος με μερικά μικρά κόλπα. Κάντε απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής σας για να αφαιρέσετε τη συσσώρευση ρύπων και λιπαρότητας και χρησιμοποιήστε σαμπουάν και κοντίσιονερ που μυρίζουν όμορφα.

2. Πλέξτε τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα υγρά

Αν λούζετε τα μαλλιά σας το βράδυ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τα πλέξετε σε μία κοτσίδα, όσο είναι ακόμα υγρά. Επειδή τα μαλλιά σας δεν θα εκτίθενται τόσο πολύ στον αέρα ενώ κοιμάστε, θα διατηρήσουν το υπέροχο άρωμά τους και την επόμενη μέρα. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, θα είναι κυματιστά και χαριτωμένα όταν τα ξετυλίξετε.

3. Σπρέι στις μαξιλαροθήκες

Εάν δεν έχετε αρκετά μακριά μαλλιά για να τα κάνετε κοτσίδα, ή λούζεστε το πρωί αντί για το βράδυ, μπορείτε να προσθέσετε ένα υπέροχο άρωμα ψεκάζοντας τη μαξιλαροθήκη σας με ένα σπρέι με ωραία μυρωδιά.

Φτιάξτε το δικό σας προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε λίγο αποσταγμένο νερό ή επενδύστε σε ένα που έχει ένα άρωμα που πραγματικά αγαπάτε. Η λεβάντα είναι πάντα ένα καλό στοίχημα.

Γρήγορη συμβουλή: Αλλάζετε συχνά τη μαξιλαροθήκη και τις πετσέτες σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν μυρίζουν «μπαγιάτικα» ή μούχλα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πλένετε τις κορδέλες μαλλιών, τα scrunchies, τις βούρτσες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον πλήρη οδηγό) και οτιδήποτε άλλο αγγίζει τακτικά τα μαλλιά σας.

4. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας άρωμα

Το χαρακτηριστικό άρωμά σας δεν είναι μόνο για τους καρπούς και τον λαιμό σας, μπορεί να λειτουργήσει και στα μαλλιά σας. Μην το ψεκάζετε ή ταμπονάρετε απευθείας στα μαλλιά σας, καθώς το άρωμα είναι αρκετά συμπυκνωμένο και μπορεί εύκολα να γίνει υπερβολικό.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετα, ψεκάστε το στον αέρα μπροστά σας και μετά περάστε τα μαλλιά σας μέσα από την ομίχλη. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε ελαφρά τη βούρτσα μαλλιών σας και μετά να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας.

5. Δοκιμάστε πιστολάκι μαλλιών και ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα

Από μόνο του, ένα πιστολάκι μαλλιών θα βάλει τα μαλλιά σας στον δρόμο να μυρίζουν γλυκά. Ο καθαρός αέρας και η ζέστη θα καταστρέψουν τις άσχημες οσμές και θα αφήσουν τα μαλλιά σας φρέσκα.

Εάν προσθέσετε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα που μυρίζει όμορφα (μια καλή ιδέα και για να αποφύγετε τη ζημιά από τη θερμότητα), μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας μια γρήγορη ανανέωση χωρίς να τα λούσετε.

6. Ψεκάστε με ροδόνερο

Το ροδόνερο είναι μία εξαιρετική ιδέα. Μπορείτε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με αυτό για να προσθέσετε ένα φρέσκο άρωμα. Απλώς γεμίστε ένα μπουκάλι με σπρέι και ψεκάστε ελαφρά τα μαλλιά σας πριν βγείτε έξω.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πλεύρης: Εξετάζεται η παραγραφή του προστίμου στους άνω των 60 που τελικά εμβολιάστηκαν

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 20/4

xristiana

Το εκπληκτικό κόλπο που μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους

xristiana