ΚεντρικήΟμορφιά

Τα αστραφτερά χείλη είναι το μυστικό για το τέλειο αιθέριο μακιγιάζ

9/6/2023

Το φυσικό αλλά «ανεβασμένο» στιλ είναι απαλό και μαγευτικό και χαρακτηρίζεται από ιριδίζουσες πινελιές και συνολική λάμψη. Το αιθέριο μακιγιάζ γίνεται πιο ιδιαίτερο, απαλά λαμπερό αλλά όχι με συμβατικό τρόπο. Ενώ η προσθήκη λάμψης στα χείλη θα χαρίσει τη μυθική αύρα που επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρετε πώς θα το πετύχετε.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η βάση του μακιγιάζ είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη αιθέρια αισθητική, αλλά η λάμψη σε ψυχρούς τόνους είναι αυτό που το κάνει πραγματικά να λειτουργεί.

Οι μπλε, οι πράσινες και οι λευκές αποχρώσεις, καθώς και το ψυχρό ασημί και το μοβ της λεβάντας, είναι οι τόνοι στους οποίους θα στοχεύσετε για να επιτύχετε τη λάμψη.

Οι ανταύγειες, οι σκιές και οι γυαλάδες είναι προφανώς απαραίτητα εδώ, αλλά το μυστικό συστατικό αυτής της συνταγής μακιγιάζ είναι η λάμψη στα χείλη.

Αυτή η λεπτή αλλά ισχυρή προσθήκη θα χαρίσει μια μυθική αύρα και θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας υπέροχα. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι πώς να το πετύχετε.

Το κατάλληλο προϊόν για τα χείλη με λαμπερό φινίρισμα

Η τέλεια λάμψη για μια αιθέρια εμφάνιση μακιγιάζ μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης στα χείλη σας. Αυτό το εύκολο πράγμα μπορεί να γίνει με μερικούς τρόπους, οπότε επιλέξτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και τη συνολική εμφάνιση μακιγιάζ που κάνετε.

Ο προφανής τρόπος για να δημιουργήσετε λαμπερά χείλη είναι να αγοράσετε ένα προϊόν για τα χείλη που έχει αστραφτερό φινίρισμα. Αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως έχουν συστατικά όπως βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ που ενυδατώνουν τα χείλη σας, ενώ τους δίνουν την απόκοσμη λάμψη που αναζητάτε. Εάν τα gloss δεν σας αρέσουν, αλλά δεν θέλετε να χάσετε τη μυθική γυαλάδα, επιλέξτε ένα κραγιόν με μεταλλικό φινίρισμα.

Η μονοχρωματικό λάμψη είναι η τέλεια επιλογή για την επίτευξη της ονειρικής εμφάνισης

Ενώ τα προϊόντα για τα χείλη είναι προφανώς σχεδιασμένα για χρήση στα χείλη, γιατί να πάρετε ένα ξεχωριστό προϊόν όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που έχετε ήδη για να αποκτήσετε αυτή την επιπλέον λάμψη;

Τα περισσότερα highlighters, σκιές ματιών και ρουζ είναι ασφαλή για χρήση στα χείλη, και αυτά πολλές φορές έχουν την τέλεια λάμψη για να αναδείξουν το νεραϊδένιο μακιγιάζ σας.

Ταμπονάρετε το λαμπερό προϊόν της επιλογής σας στα χείλη σας με καθαρά δάχτυλα και προσθέστε όση γυαλάδα επιθυμείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση αυτής της λαμπερής παλέτας σκιών που πάντα αγαπούσατε. Αν λειτουργεί για τα μάτια σας, γιατί να μην την βάλετε και στα χείλη σας;

Η μονόχρωμη επιλογή θα δώσει αρμονία στην αιθέρια εμφάνιση με ελάχιστη προσπάθεια και θα την κάνει να φαίνεται σκόπιμη αντί να μοιάζει σαν ένα παιδί να έχει μπλέξει με τα χρώματα του μακιγιάζ.

Η επίτευξη της απαλής λάμψης αυτής της αέρινης τάσης μακιγιάζ είναι πιο εύκολη από ό,τι φαίνεται και τα χείλη σας είναι το τέλειο μυστικό όπλο για να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι της λάμψης.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Αγώνας επίδειξης μπασκετ με αμαξίδιο

xristiana

Σχολεία: Έρχεται εξοπλισμός για αίθουσες, γραφεία, βιβλιοθήκες, 11 εκ. ευρώ

xristiana

10 τρόποι να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα της κρέμας που χρησιμοποιείς

xristiana