ΚεντρικήΟμορφιά

3 απλά τρικ για να προλάβεις τις ρυτίδες

26/6/2023

Αργά ή γρήγορα όλες θα βρεθούμε αντιμέτωπες με τις ρυτίδες και αρκετές από εμάς ψάχνουμε τρόπους για να καθυστερήσουμε την εμφάνισή τους. Υπάρχουν 3 απλά τρικ που μπορείς να κάνεις για να τις προλάβεις.

Ο καθαρισμός
Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το σημαντικότερο βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ. Επίλεξε ένα λάδι ή ένα balm ντεμακιγιάζ για να απομακρύνεις τη μεγαλύτερη ποσότητα μακιγιάζ και στη συνέχεια προχώρησε στον δεύτερο καθαρισμό με ένα καθαριστικό προϊόν που μπορεί να απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα.

Επένδυσε στην κατάλληλη αντιγηραντική κρέμα
Είναι αρκετά σημαντικό να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τη σωστή ενυδατική αντιγηραντική κρέμα που να είναι κατάλληλη για την ηλικία σου. Γύρω στην ηλικία των 20 ένας ελαφρύς ορός υαλουρονικού οξέος είναι ιδανικός καθώς θα προσφέρει στο δέρμα έξτρα ενυδάτωση. Μετά τα 30 είναι καλό να εντάξεις τα πεπτίδια και τα αντιοξειδωτικά ενώ στα 40 η ρετινόλη είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Το αντηλιακό
Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει από την beauty routine σου. Η φωτογήρανση είναι μία από τις νούμερο ένα αιτίες για την εμφάνιση των ρυτίδων.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό

xristiana

Αντλησιοταμίευση Αμφιλοχίας: Στο φουλ οι μηχανές και αλλαγή στον τρόπο εκταμίευσης της ενίσχυσης (pics)

xristiana

Ξεφάντωμα με μπουλούκια και Κουδουνοφόρους αύριο Τσικνοπέμπτη στον δήμο Νεάπολης – Συκεών

xristiana