ΚεντρικήΟμορφιά

Με ποιο τρόπο θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα

26/6/2023

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που τους αρέσει να κάνουν styling στα μαλλιά τους συχνά, τότε θα πρέπει να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις πώς θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα.

Χρησιμοποίησε clarifying shampoo

Κάθε τρίτη ή τέταρτη μέρα είναι καλό να χρησιμοποιείς ένα clarifying ή καθαριστικό σαμπουάν. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει δημιουργηθεί για την αποτοξίνωση του τριχωτού της κεφαλής και τη μείωση της συσσώρευσης του επιπλέον προϊόντος. Αυτά τα σαμπουάν εξαλείφουν υπολείμματα από προϊόντα όπως τα ξηρά σαμπουάν, τα serum, τα προϊόντα styling, το χλώριο, τα υπολείμματα σκληρού νερού και το αλάτι από τα μαλλιά.

Εργαλεία styling καλής ποιότητας
Τα εργαλεία styling αποτελούν επένδυση καθώς δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προστατευτούν τα μαλλιά από τη φθορά και τη θερμότητα. Είναι σημαντικό λοιπόν να επενδύσει σε ένα προϊόν καλής ποιότητας διότι όχι μόνο θα σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς αλλά παράλληλα δεν θα καταστρέψει τα μαλλιά σου.

Το θερμοπροστατευτικό είναι απαραίτητο
Όπως το δέρμα μας έτσι και τα μαλλιά μας χρειάζονται προστασία από τη θερμότητα. Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να εφαρμόζεις ένα προϊόν θερμικής προστασίας πριν έρθει σε επαφή με τα μαλλιά σου το εργαλείο styling. Θα δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα μεταξύ των μαλλιών σου και του εργαλείου και θα εμποδίσει τη θερμότητα να κάψει τις άκρες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διοργάνωση Ημερίδας Για Την Πρόληψη, Από Τον Δήμο Εορδαίας

xristiana

Blush: Δείτε πως θα το απλώσετε στο σωστό σημείο με τη βοήθεια 2 τραυμαπλάστ – ΒΙΝΤΕΟ!

xristiana

Στις Βρυξέλλες από σήμερα ο Στάσσης για τη συνάντηση των Ευρωπαίων CEO ηλεκτρικής ενέργειας

xristiana