ΚεντρικήΟμορφιά

Θες να χάσεις λίπος από την κοιλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις!

18/6/2023

Αχ αυτό το λίπος στην κοιλιά πόσο μα πόσο μας ταλαιπωρεί όλες… Ναι, μπορεί να χάνουμε από παντού, να κάνουμε σκληρή γυμναστική συχνά, όμως εκεί αυτή, στο ύψος της, δεν λέει να μαζέψει και να εξαφανιστεί με τίποτα. Και αυτό φυσικά μας στενοχωρεί και μας απογοητεύει.

Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μια σειρά από πανεύκολους τρόπους και πολύ οικονομικούς για να απαλλαγείτε από αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και μην χάνετε καθόλου χρόνο. Αρχίστε από σήμερα κιόλας να εφαρμόζετε τα παρακάτω στην πράξη.

Χρησιμοποίησε χρόνο Κοίτα το ρολόι και περπάτα για 2 λεπτά. Έπειτα τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς για 1 λεπτό. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Άκουσε μουσική Φτιάξε μια playlist που σε ενθουσιάζει και κάνε εναλλαγές με γρήγορα και πιο σιγανά κομμάτια. Στα σιγανά περπάτα και στα γρήγορα τρέχε ακολουθώντας τον ρυθμό του εκάστοτε τραγουδιού. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Βάλε οπτικούς στόχους Τρέξε ή κάνε ποδήλατο σε μέτρια ένταση και έπειτα κοίτα μπροστά σου και κάνε ένα γρήγορο τρέξιμο μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο που θα βάλεις στόχο. Έπειτα επέστεψε χαλαρά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Μόλις η αναπνοή σου επιστρέψει στα φυσιολογικά της βάλε έναν άλλο στόχο. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Τι λέτε κορίτσια; Σας βοηθήσαμε; Θα αρχίσετε να ακολουθείτε τους παραπάνω τρόπους καθημερινά για να απαλλαγείτε κι εσείς από το λίποος στην κοιλιά;

Εμείς πάντως το κάνουμε και ήδη έχουμε δει μεγάλη διαφορά.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Λετονία: Η πρώτη εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων με πλωτό φωτοβολταϊκό

xristiana

Δ. Θεσσαλονίκης: Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής Για Το Πρόγραμμα “Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2023”

xristiana

Πέντε συνήθειες που αυξάνουν το λίπος στην κοιλιά – Πώς θα τις κόψετε

xristiana