ΚεντρικήΟμορφιά

Τα μυστικά των ειδικών για απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα

1/5/2023

Επειδή το να μπαίνουμε διαρκώς στη διαδικασία μιας συγκεκριμένης διατροφής με χαμηλές θερμίδες είναι τις περισσότερες φορές κουραστικό και δύσκολο, σου αποκαλύπτουμε μερικά μικρά μυστικά των διατροφολόγων τα οποία θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος χωρίς να ακολουθήσεις αυστηρή δίαιτα.

Ψωμί και πρωτεΐνη το πρωί
Αν αγαπάς το ψωμί δε χρειάζεται να το βγάλεις από τη διατροφή σου. Πρόσεξε μόνο τη ποσότητα και τις ώρες που το καταναλώνεις. Μπορείς να φας μια φέτα ψωμί με γαλοπούλα ή αυγό για πρωινό και θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετές ώρες.

Προσοχή στις ρυζογκοφρέτες
Αρκετοί πιστεύουμε πως η ρυζογκοφρέτα είναι μια υγιεινή επιλογή. Πολλές φορές όμως έχουν περισσότερες θερμίδες από το μαύρο ψωμί. Δώσε προσοχή λοιπόν στις αναγραφόμενες θερμίδες της συσκευασίας ή αντικατέστησε τη με λίγο μαύρο ψωμί.

Καφές
Ο καφές δε θα σε εμποδίσει να χάσεις κιλά όμως πρέπει να τον καταναλώνεις σωστά. Αν θέλεις να τον πίνεις γλυκό, προτίμησε κάποια γλυκαντική ουσία ή στέβια αντί για ζάχαρη και άπαχο γάλα αντί για πλήρες.

Πρόσεξε τους χυμούς
Όταν πίνουμε ένα χυμό δε προσέχουμε τις θερμίδες και τη ζάχαρη που μπορεί να περιέχει. Για παράδειγμα ένας χυμός από 4 πορτοκάλια μπορεί να περιέχει 350 θερμίδες. Είναι προτιμότερο να φάμε ένα πορτοκάλι από το να πιούμε ένα ποτήρι χυμό.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πορνό: Βλάπτει την ψυχική υγεία των ανδρών σύμφωνα με μελέτη

xristiana

Μελομακάρονα: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την υγεία

xristiana

Πασχαλινό bazaar αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

xristiana