ΖώδιαΚεντρική

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ως τον Ιούνιο

Άλλη μία μέρα, άλλος ένας πλανήτης που κάνει τα μαγικά του και μας επηρεάζει, επειδή αυτή είναι η ζωή μας. Πήραμε ανάδρομο, πήραμε Κρόνο στον Ιχθύ (τρία χρόνια θα κρατήσει αυτό, βοήθειά μας) και τώρα, στις 7 Μαΐου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο.

Η Αφροδίτη κυβερνά ό,τι συμβαίνει στα ερωτικά μας, ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού κι αυτό σημαίνει ότι, παρότι δρα με βάση το συναίσθημα, πατά γερά στη γη. Παρακάτω, θα δούμε πώς αυτός ο συνδυασμός θα επηρεάσει κάθε ζώδιο – και καλή μας τύχη.

Κριός

Τα ερωτικά σου πηγαίνουν μια χαρά, οπότε μπορείς να φροντίσεις το σπίτι σου. Πάρε λουλούδια, αγόρασε ένα ωραίο ανοιξιάτικο κουβερτάκι, κάλεσε τις φίλες σου για ένα κρασί και ζήσε την καλύτερη ζωή σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φέρει αγάπη, αρμονία και ισορροπία στους γύρω σου, και θα υπάρχει ένα όμορφο κλίμα και στη δουλειά, και στη ζωή σου. Κι αν αισθάνεσαι πράγματα για κάποιο άτομο, είναι μία καλή στιγμή να αρχίσεις να το εκφράζεις – άσε την τρυφερή πλευρά σου να βγει προς τα έξω.

Δίδυμος

Η Αφροδίτη έρχεται να ταράξει τον δεύτερο οίκο σου και να σε κάνει να φροντίσεις τα οικονομικά σου. Παράλληλα, θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση (καιρός ήταν) και θα κινηθείς δυναμικά προς τους στόχους σου.

Καρκίνος

Εντάξει, η θεά του έρωτα και της ομορφιάς δεν έρχεται κάθε μέρα στο ζώδιό σου, οπότε ξέρεις καλά πως πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Θα νιώσεις τέλεια με τον εαυτό σου, θα ερωτευτείς τη ζωή, θα μοιράσεις θετικά vibes – όλα θα είναι καλά.

Λέων

Καληνύχτα, Λέοντα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά για καλό. Θα δεις τι θέλεις πραγματικά, θα επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου και, αν και θα είσαι σε φάση εσωστρέφειας, θα πραγματοποιήσεις κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Παρθένος

Έρχεται μία κρίσιμη περίοδος για τις σχέσεις σου. Κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να το δεις αλλιώς. Θα υπάρξει έλξη, φλερτ, χημεία – το θέμα είναι, διατίθεσαι να πας τη φιλία ένα επίπεδο παραπάνω, ή προτιμάς να μείνετε φίλοι για μια ζωή;

Ζυγός

Ακολούθα το ένστικτό σου, και όλα θα πάνε καλά. Κάνε αυτήν την αλλαγή στα επαγγελματικά σου, αν την αισθάνεσαι σωστή. Στείλε εκείνο το μήνυμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η περίοδος που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, για σένα θα είναι γεμάτη έρωτα, σεξ και απόλαυση.

Σκορπιός

Treat yourself, Σκορπιέ. Θα κακομάθεις τον εαυτό σου και η ερωτική σου ζωή θα αναβαθμιστεί – θα γνωρίσεις άτομα, θα νιώσεις πράγματα που δεν περίμενες, θα κάνεις το κάτι παραπάνω για να εντυπωσιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και θα λειτουργήσει.

Τοξότης

Όσο πιο απαγορευμένο, τόσο καλύτερα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα πάρει ό,τι ένιωθες για το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το πάει δέκα επίπεδα παραπάνω, θα εξερευνήσεις κρυφές πτυχές της σεξουαλικότητας σου και θα ζήσεις μία περίοδο που δεν φανταζόσουν – με την καλή έννοια πάντα. Τα οικονομικά σου πρόσεξε μόνο.

Αιγόκερως

Αν έχεις σχέση, ξεκίνα να ράβεσαι για τον γάμο. Αν δεν έχεις σχέση, θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σου βγάλει κάτι όμορφο. Κι εσύ, θα καταλάβεις πως το τελευταίο που θέλεις, είναι μία κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα αισθηματικά, εσύ μείνει σε ό,τι έχεις συνηθίσει και φρόντισε τα επαγγελματικά σου. Επίσης, δοκίμασε να φλερτάρεις – όχι με συναδέλφους, βέβαια. Θα είναι για καλό.

Ιχθύς

Με δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ακραίο ρομαντισμό, αυτός ο μήνας θα σε κάνει να νιώσεις λίγο λες και παίζεις σε ταινία. Ακολούθησε την καρδιά σου και δεν θα χάσεις.

Related posts

Το βίντεο στο TikTok που σας δείχνει τι χτένισμα να κάνετε ανάλογα με την μπλούζα που θα φορέσετε

xristiana

ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου: Οι κάτοικοι ζητούν την επιμήκυνση του αγωγού μέσα στη θάλασσα, ώστε να μην κινδυνεύσουν με οικολογική καταστροφή οι παραλίες

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, η περίοδος αυτή σου προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες»

xristiana