ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα δημιουργήσεις βήμα βήμα ένα romantic make up look

23/4/2023

Ο καιρός που ξεκινά η σεζόν με τους περισσότερους γάμους πλησιάζει και ο ρομαντισμός είναι κάτι που επικρατεί αυτή την εποχή.

Αν λοιπόν διανύεις αυτή την περίοδο της ζωής σου ή ακόμα και αν, απλά, αγαπάς το ρομαντικό μακιγιάζ, σε αυτό το άρθρο θα σου εξηγήσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Ένα ρομαντικό μακιγιάζ δε πρέπει να έχει εντάσεις και σκληρές γραμμές. Δηλαδή η βάση που θα δημιουργηθεί πρέπει να είναι ανάλαφρη και το contouring (αν χρειάζεται) να είναι αόρατο. Αυτό φυσικά σημαίνει πως οι αποχρώσεις ακολουθούν εξίσου τον ίδιο «κανόνα».

Άρα επιλέγουμε χρώματα σε πιο ροζ απαλές αποχρώσεις ή καφέ με ροζ υποτόνους. Το ίδιο ισχύει και για το μολύβι που θα βάλουμε στα μάτια.

Ένα μαύρο μολύβι έχει σίγουρα ένα σκληρό αποτέλεσμα, όμως αν διαλέξουμε ένα καφέ σκούρο, θα καταφέρουμε να «μαλακώσουμε» την εικόνα μας. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί μολύβι.

Οι κατάλληλες ψεύτικες βλεφαρίδες ή η μάσκαρα πολλές φορές είναι αρκετά για να τονίσουμε όσο χρειάζεται το βλέμμα μας. Και τέλος το blush θα πρέπει να τοποθετείται σε μικρές ποσότητες και σε απαλές natural αποχρώσεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Energean: Σε πλήρη εξέλιξη η επένδυση $150 εκατ. για το Κοίτασμα Έψιλον στον Κόλπο της Καβάλας

xristiana

Δράση Αιμοδοσίας Του Δήμου Διονύσου

xristiana

Δέρμα: Ενισχύστε τη φυσική του άμυνα με 5 κινήσεις

xristiana