ΚεντρικήΟμορφιά

Γνωρίζεις για ποιο λόγο πρέπει να χρησιμοποιείς primer πριν το μακιγιάζ σου;

23/4/2023

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλούς makeup artist να λένε πως χρησιμοποιούν primer σε κάθε μακιγιάζ που δημιουργούν. Ο ρόλος του είναι σημαντικός και αν ακόμα δε γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους όλοι οι επαγγελματίες ορκίζονται σε αυτό το προϊόν είμαστε εδώ για να τους αναλύσουμε.

Το πόσο αψεγάδιαστο θα είναι το αποτέλεσμα ενός μακιγιάζ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη βάση που θα δημιουργήσεις.

Μια τέλεια επιδερμίδα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που θα εφαρμόσεις στο πρόσωπο δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή ένταση. Το primer λοιπόν χρειάζεται για να δώσει αυτό το flawless αποτέλεσμα στη βάση.

Μπορεί να καμουφλάρεις ατέλειες όπως οι διεσταλμένοι πόροι, η λιπαρότητα ή η ξηρότητα μιας επιδερμίδας και επίσης να εξασφαλίσει μεγάλη διάρκεια του μακιγιάζ.

Για να επιλέξεις το σωστό primer για εσένα θα πρέπει να γνωρίζεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου όπως για παράδειγμα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα είναι καλό να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που θα σου χαρίσει ματ αποτέλεσμα και αν έχεις ξηρή ένα με ενυδατικές ιδιότητες.

Θα βρεις primer που καλύπτουν τους διεσταλμένους πόρους, όμως να θυμάσαι πως αν χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει στο τέλος της ημέρας να κάνεις ένα καλό και σε βάθος ντεμακιγιάζ.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σεμινάριο για τη Διαχείριση Περιστατικών Εξαφάνισης Ανηλίκων & Ενηλίκων

xristiana

Κοροναϊός – Προτεραιότητα οι ασθενείς με αιματολογικό καρκίνο στα μονοκλωνικά αντισώματα

xristiana

Στις 15 Μαΐου Θα Διεξαχθεί Φέτος Η «Ειρηνοδρομία 2022»

xristiana