ΚεντρικήΚοινωνικά

Γέφυρα Αλληλεγγύης Του Δήμου Κιλκίς, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

12/4/2023

Ο Δήμος Κιλκίς για μία ακόμη χρονιά γίνεται γέφυρα αγάπης και αλληλεγγύης για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς θα συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: λάδι, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, κριθαράκι, όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), σάλτσες, γάλα, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ξύδι.

Όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, από αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου κατά τις ώρες 9:00 με 14:00. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στα συσσίτια των Ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν ως εθελοντικοί θύλακες προσφέροντας σε καθημερινή βάση ζεστές μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο

xristiana

«Καμπανάκι» για τα φώτα των δρόμων στην Ευρώπη: Η μπλε ακτινοβολία αυξάνει την αϋπνία και τους κινδύνους για την υγεία

xristiana

Υποφέρετε από καούρες; Πότε πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό

xristiana