ΚεντρικήΚοινωνικά

Γέφυρα Αλληλεγγύης Του Δήμου Κιλκίς, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

12/4/2023

Ο Δήμος Κιλκίς για μία ακόμη χρονιά γίνεται γέφυρα αγάπης και αλληλεγγύης για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς θα συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: λάδι, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, κριθαράκι, όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), σάλτσες, γάλα, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ξύδι.

Όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, από αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου κατά τις ώρες 9:00 με 14:00. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στα συσσίτια των Ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν ως εθελοντικοί θύλακες προσφέροντας σε καθημερινή βάση ζεστές μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πώς μπορείτε να ξεκουραστείτε χωρίς να κοιμηθείτε

xristiana

JobDay στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

xristiana

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron έχει αγοράσει ανάλυση της ΕΔΕΥΕΠ με 20 πιθανούς στόχους στο Ιόνιο

xristiana