ΚεντρικήΟμορφιά

Το κόλπο του Tik Tok με το concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους!

13/3/2023

Το Τik Tok είναι ο νέος διαδικτυακός χώρος όπου ανθίζουν πλέον όλες οι τάσεις μόδας και της ομορφιάς. Οι τεχνικές μακιγιάζ είναι η νέα αγαπημένη εμμονή των influencers στο Tik Tok και οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες. 

Για παράδειγμα, σε κάποιους χρήστες αρέσει να κάνουν το contouring τους πριν εφαρμόσουν το foundation, ενώ άλλοι έχουν ξετρελαθεί με το πιο πρόσφατο hack του Tik Tok. Το «Triangle concealer» έχει συγκεντρώσει 3,2 δισεκατομμύρια προβολές στο Tik Tok και οι beauty influencers το επαινούν για την ικανότητά του να εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους.

Το κόλπο του Tik Tok με το concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους!

Η μέθοδος «Triangle concealer» δείχνει τους Tik Tokers να ζωγραφίζουν τουλάχιστον τρία μικρά τρίγωνα με concealer στις εσωτερικές γωνίες των κάτω ματιών, στις πλευρές της μύτης και στις γωνίες των κάτω χειλιών. Δες παρακάτω ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

To αποτέλεσμα από την viral τεχνική «Triangle concealer» είναι εντυπωσιακά! Δίνει αμέσως φως στους μαύρους κύκλους και στη συνολική επιδερμίδα χρησιμοποιώντας μόνο το concealer.

Η τεχνική «Triangle concealer» είναι, επίσης, ιδανική για όσους χρησιμοποιούν ελάχιστο μακιγιάζ και αναζητούν έναν γρήγορο τρόπο για να εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματός τους. 

Πώς να κάνεις σωστά τη μέθοδο «Triangle concealer »!

Θέλεις να δοκιμάσεις μόνη σoυ το viral hack μακιγιάζ του Tik Tok; Ξεκίνησε με τα μάτια σου χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο concealer για να βάψεις ένα μικρό τρίγωνο κάτω από την εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Στη συνέχεια, σχεδίασε ένα τρίγωνο ακριβώς δίπλα στα ρουθούνια σου. Αυτό όχι μόνο μειώνει την εμφάνιση των γραμμών του χαμόγελού σου, αλλά διαμορφώνει το περίγραμμα της μύτης και την κάνει να φαίνεται μικρότερη.

Τέλος, εφάρμοσε ένα τρίγωνο κάτω από τις δύο πλευρές των εξωτερικών χειλιών σου, αφού αυτή η κίνηση δίνει μια νότα χαμόγελου. Η φωτεινότητα αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ανασηκωμένου ζυγωματικού. Έτοιμη!

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή βίντεο: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα 8/1

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 14/3

xristiana

Ποια ώρα είναι η πιο κατάλληλη για ντους

xristiana