ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το κορυφαίο Tik Tok hack για μπούκλες χωρίς θερμότητα!

13/3/2023

Θα μπορούσαμε να τριγυρνάμε στον κόσμο του Tik Tok για ώρες, ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο ξεχωριστά life hacks. Αλλά το HairTok είναι η νέα εμμονή μας! Και μιλάμε για αυτά τα βίντεο του Tik Tok που μας δίνουν συμβουλές για τα μαλλιά μας.

Τώρα αυτή η ενότητα του Tik Tok είναι η πηγή που ξεχειλίζει από κόλπα, styling και inspo για τα μαλλιά. Οι τάσεις στα μαλλιά του Tik Tok είναι ο λόγος που βλέπουμε διαρκώς νέες προτάσεις που δεν εμφανίστηκαν στις πασαρέλες, αλλά σ’ ένα βίντεο χρήστη της εφαρμογής.

Εν ολίγοις: Οι τάσεις και τα hacks για τα μαλλιά του Tik Tok αλλάζουν το παιχνίδι στον τομέα της ομορφιάς. Και όλα αυτά χάρη στις hairfluencers. Παρακάτω θα βρεις μία από τις πιο περίεργες τεχνικές styling για μπούκλες που έχει γίνει viral. Και αυτή είναι η δύναμη του Tik Tok. Σύντομα βίντεο από μη επαγγελματίες που πειραματίζονται με τα look τους.

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, την καλύτερη τάση μαλλιών του Tik Tok για μπούκλες χωρίς θερμότητα και σου αφήνουμε εδώ ένα βίντεο που θα σου δείξει βήμα βήμα το επιτυχημένο hair hack!

Αυτό είναι το κορυφαίο Tik Tok hack για μπούκλες χωρίς θερμότητα!

@_genesisabigail

why are voiceovers so intimidating to do???????? lol anyway, try this. c/o @mypawfectfamily

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Εάν βρίσκεσαι σ’ ένα ταξίδι με υγιή μαλλιά και αποφεύγεις τη θερμότητα με κάθε κόστος, επιτρεψέ μας να σου παρουσιάσουμε το κορυφαίο Tik Tok hack για μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Αυτή η εναλλακτική πρόταση είναι ιδανική εάν θέλεις, επίσης, περισσότερο όγκο στις μπούκλες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις ένα παλιό μπλουζάκι σου σε κύκλο και να το τοποθετήσεις πάνω από το κεφάλι σου. Πέρασε τα ψιλοστεγνά μαλλιά σου γύρω από το μπλουζάκι σου, στερέωσέ τα με κλιπ ή καρφίτσες και άφησέ τα να καθίσουν όλη τη νύχτα. Θα εκπλαγείς με το πόσο ωραία θα δείχνουν τα μαλλιά σου το επόμενο πρωί.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή βίντεο: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διάσκεψη για το Κλίμα (COP27): Ο ΟΗΕ δημοσιοποίησε νέα πρόταση για τις «απώλειες και τις ζημιές»

xristiana

2o «Organ Donation Run» στο Άλσος Αιγάλεω

xristiana

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου

xristiana