ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να πετύχεις λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα στο λεπτό με την βοήθεια του Τik Tok!

22/3/2023

Aυτές τις μέρες, oι τάσεις περιποίησης του δέρματος στο Tik Tok ακολουθούν η μία την άλλη. Το απίθανο slugging, τα τέλεια φρύδια και η ρουτίνα των 12 βημάτων, όλα υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα και άψογη εμφάνιση με την βοήθεια του Tik Tok.

Τώρα, οι Tik Tokers υιοθετούν μια πιο στρατηγική προσέγγιση με το “skin cycling”, όπου δίνεις στο πρόσωπό σου ένα διάλειμμα από πιο έντονα προϊόντα περιποίησης.

Οι επαγγελματίες δερματολόγοι και οι beauty influencers ορκίζονται στην “skin cycling” ρουτίνα ως τον νέο τρόπο αναζωογόνησης του δέρματός σου.

Πώς λειτουργεί το “skin cycling”

Αν και αυτή η τάση αναπτύχθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το hashtag έχει πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok. Η φιλοσοφία του υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πλέον ζει την δική του στιγμή στις τάσεις.

Με την “ανακύκλωση” του δέρματος προσφέρεις μερικές ημέρες ανάπαυσης για να ανακάμψει το δέρμα σου από την καθημερινή ταλαιπωρεία.

Η “skin cycling” διαδικασία όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της φλεγμονής ή του ερεθισμού, αλλά και να βελτιώσει την ανοχή του δέρματός σoυ στα προϊόντα με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να εφαρμόσεις το “skin cycling”;

Η μέθοδος του “ skin cycling” είναι μια διαδικασία τεσσάρων νυχτών που εναλλάσσεται μεταξύ της χρήσης ενεργών συστατικών και της ξεκούρασης του δέρματος. Είναι ένα πρόγραμμα τεσσάρων διανυκτερεύσεων: νύχτα απολέπισης, νύχτα με ρετινοειδή, νύχτα ανάκαμψης, νύχτα ανάκαμψης, επανάληψη.

Θα αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σου, ενώ θα ελαχιστοποιήσεις τον ερεθισμό ενισχύοντας εκείνες τις απαραίτητες νύχτες αποκατάστασης.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διήμερο εκδηλώσεων στο Μεσολόγγι για την ευαισθητοποίηση για τη νόσο Αλτσχάιμερ

xristiana

Φεστιβάλ Κηφισιάς 2023 με καλοκαιρινές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα

xristiana

Διαβήτης: Πέτυχαν φυσική “αναγέννηση” της παραγωγής ινσουλίνης

xristiana